Κουτσούμπας για Μητροπάνο: Η φωνή του θα μας συντροφεύει στις χαρές, στις λύπες και στον αγώνα με το ΚΚΕ

File Photo: Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




«Με αυτή τη συναυλία τιμάμε το Δημήτρη Μητροπάνο, μια μεγάλη λαϊκή αυθεντική φωνή που μας συντρόφεψε, μας συντροφεύει και θα συνεχίσει να μας συντροφεύει στις αγωνίες, στις χαρές και στις λύπες, στα γλέντια αλλά και στον καθημερινό αγώνα με το ΚΚΕ, για να επικρατήσει το δίκιο του μόχθου του λαού μας, του λαού της βιοπάλης» δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από το γήπεδο του Πανιωνίου, πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας.

Επίσης, συναντήθηκε με τη σύζυγο του Δημήτρη Μητροπάνου, Βένια, με την κόρη τους, καθώς και με τους συντελεστές της συναυλίας, ενώ λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας με μελωδίες και τραγούδια που έγιναν γνωστά και αγαπητά μέσα από τη φωνή του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, ο γγ του ΚΚΕ αντάλλαξε θερμά λόγια με όλους τους συντελεστές της αποψινής βραδιάς.

Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, για την μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο την οποία συνδιοργανώνουν η ΚΕ του ΚΚΕ και η οικογένεια του αξέχαστου ερμηνευτή, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον θάνατό του.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: