Και …”κλάμα” ο Αβέρωφ Νεοφύτου για την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




«Για εμάς η εξαγγελία δεν είναι είδηση». Με αυτή την φράση ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου σχολιάζει την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Χριστοδουλίδης εδώ και μήνες έχει εγκαταλείψει την συλλογική προσπάθεια! Είναι η ώρα ως υποψήφιος πλέον της αντιπολίτευσης να εξηγήσει γιατί θέλει να ανατρέψει την σωστή πορεία της χώρας. Εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την Κύπρο του αύριο».

Σημειώνουμε ότι την ανεξάρτητή υποψηφιότητα του τις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές εξήγγειλε το πρωί της Πέμπτης ο Νίκος Χριστοδουλίδης, λαμβάνοντας και επίσημα θέση στην επικείμενη κούρσα των Προεδρικών Εκλογών του 2023.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του, ξεδίπλωσε το όραμά του σε μια σειρά από τομείς όπως το κυπριακό, η κοινωνία και η οικονομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χριστοδουλίδης, επέλεξε να απευθυνθεί στους πολίτες μέσω των social media, όπου τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει και επίσημα να «τρέχει» η προεκλογική του εκστρατεία υπό τον τίτλο «Δύναμη που μας ενώνει». Κυρίαρχα χρώματα της εκστρατείας του είναι το μπλε και το άσπρο αλλά και η σημαίες της Κύπρου και της ΕΕ.

«Δύναμη που μας ενώνει»: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης υποψήφιος πρόεδρος της Κύπρου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: