Από ποδόσφαιρο λίγα πράγματα, αλλά το διπλό αλληλο pasillo από Ρεάλ και Μπέτις ήταν super [video]

Στιγμιότυπο από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης και της κυπελλούχου Μπέτις epa09961415 EPA/Rodrigo Jimenez




Με «λευκή» ισοπαλία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (0-0) κόντρα στην Μπέτις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για φέτος στη LaLiga η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης, μπαίνοντας πλέον σε… ρυθμό τελικού Champions League.

Οι «μερένχες» πάντως, είδαν μάλλον σαν… αγγαρεία το ματς με τους Σεβιγιάνους, παίζοντας «σβηστά» για να μην ρισκάρουν κάποιον τραυματισμό και δείχνοντας να έχουν περισσότερο το μυαλο τους στο μεγάλο ματς με τη Λίβερπουλ στο Παρίσι (28/5), παρότι ο Κάρλο Αντσελότι χρησιμοποίησε το βασικό σχήμα.

Οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης και της κυπελλούχου Μπέτις έκαναν διπλό «pasillo» πριν τη σέντρα της αναμέτρησης τους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της «Βασίλισσας» σχημάτισαν πρώτοι διάδρομο για τους φιλοξενούμενος και στη συνέχεια «απάντησαν» οι «Βερδιμπλάνκος», κάνοντας το «doble pasillo».

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Δυο ερωτήματα για τον Κιλιάν Μπαπέ: Πόσο κοστίζει τελικά και αν το ποδόσφαιρο είναι μόνο χρήματα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: