Το ντέρμπι του Champions League: Η διπλή παράδοση της Τσέλσι και η εκδίκηση της Ρεάλ

epa09813726 Real Madrid players Karim Benzema (R) and David Alaba (C) celebrate after the UEFA Champions League round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain (PSG) in Madrid, Spain, 09 March 2022. EPA/Sergio Perez




Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα το ντέρμπι του Champions League Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Το ντέρμπι του Champions League, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, κλέβει απόψε (22:00) την παράσταση.

Η νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης υποδέχεται την πολυνίκη του θεσμού ισπανική ομάδα, η οποία μετράει 13 κατακτήσεις.

Η Τσέλσι συνήθως κερδίζει όταν δίνει εντός έδρας το πρώτο παιχνίδι της στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης.

Στις 8 φορές, που ήταν γηπεδούχος στο πρώτο ματς, σημείωσε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Αήττητος ο Τούχελ κόντρα στη βασίλισσα της Ευρώπης

 

Ο προπονητής της Τόμας Τούχελ έχει αντιμετωπίσει 6 φορές τη Ρεάλ, με την Τσέλσι, την Ντόρτμουντ και την Παρί Σεν Ζερμέν και παραμένει αήττητος με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες, οι 3 με σκορ 2-2.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «σπάσει» τη διπλή παράδοση της Τσέλσι και του Τούχελ, ώστε να πάρει τη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό της στην ημιτελική φάση του Champions League. Ισόπαλη με 1-1 είχε τελειώσει η πρώτη αναμέτρησή τους στη Μαδρίτη και στη ρεβάνς η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 2-0 και την πρόκριση για τον τελικό.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει, στο ντέρμπι του Champions League Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης, ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για να ποντάρουν τόσο στο ματς της Τσέλσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο στο άλλο σημερινό παιχνίδι του Champions League, Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου (22:00).

 

 

 

O Λεβαντόφσκι «κοιτάει» προς Μπαρτσελόνα: Ζητά τριετές συμβόλαιο και 50 εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: