Ουκρανικό και διμερείς σχέσεις στις συναντήσεις Δένδια με πρωθυπουργό Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και ΥΠΕΞ Σλοβακίας

File photo Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, STR




Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Ζόραν Τεγκέλτια και τον υπουργό Εξωτερικών της Σλοβακίας Ιβάν Κόρτσοκ είχε σήμερα στην Αθήνα ο Νίκος Δένδιας για τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και τις διμερείς σχέσεις.

Συγκεκριμένα:

Πρόγευμα εργασίας με τον Σλοβάκο ομόλογότου Ιβάν Κόρτσοκ (Ivan Korčok) έχει στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Η κατάσταση στην Ουκρανία, οι ελληνοσλοβακικές σχέσεις και η συνεργασία των δύο χωρών εντός της ΕΕ βρίσκονται στο επίκεντρο της συνάντησης, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter.

Με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Υπουργών (πρωθυπουργό) της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Ζόραν Τεγκέλτια (Zoran Tegeltija) συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών, συζήτησαν για θέματα διμερούς συνεργασίας, με έμφαση στην οικονομία και στις επενδύσεις, καθώς και τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Ν. Δένδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, ο πρωθυπουργός Tegeltija ενημέρωσε τον Νίκο Δένδια για τις εσωτερικές εξελίξεις στη χώρα του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Δ.Μάν.
Ελλάδα Αθήνα 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα με τον επίτροπο εμπορίου Βάλντις Ντομπρόβσκις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: