O Ανδρουλάκης στήνει κάλπες, ανακοινώθηκε δημοψήφισμα στις 8 Μαΐου: Αλλάζει όνομα το ΚΙΝΑΛ

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΑΛ, STR




Δημοψήφισμα των μελών του κόμματος για τη νέα ονομασία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μίλησε σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα.

Το εσωκομματικό δημοψήφισμα θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου, δηλαδή την ίδια ημέρα με τις εσωκομματικές εκλογές των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος.

«Το όνομα της παράταξης που θα κατέβουμε στις βουλευτικές εκλογές θα το υπογράψουν με την ψήφο τους τα χιλιάδες μέλη μας που θα συμμετέχουν στην διαδικασία της 8ης Μαΐου» υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος είχε δεσμευτεί πριν τις εσωκομματικές εκλογές ότι τα μέλη το κόμματος θα έχουν λόγο στις μεγάλες αποφάσεις.

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα ανακοίνωσε ότι «το όνομα της παράταξης που θα κατέβουμε στις βουλευτικές εκλογές θα το υπογράψουν με την ψήφο τους τα χιλιάδες μέλη μας που θα συμμετέχουν στην διαδικασία της 8ης Μαίου». Θα είναι -πρόσθεσε αυτοί που θα σφραγίσουν για άλλη μια φορά τη νέα περίοδο μετά τον Δεκέμβρη.

Στην εκδήλωση της Πάτρας με ομιλητή τον κ. Ανδρουλάκη, συμμετείχαν ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Παπανδρέου, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας και βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης και άλλα στελέχη του κόμματος.

Δημήτρης Κουτσούμπας: Δεν διαλέγουμε στρατόπεδο ληστών, διαλέγουμε το στρατόπεδο των λαών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: