Και Τεν Χαγκ για τρία χρόνια και 140 εκατ. ευρώ για Ντέκλαν Ράις η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

O ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις epa09838862 EPA/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY




Ο Έρικ Τεν Χαγκ αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός τεχνικός πέρασε από συνέντευξη, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και είναι έτοιμη η διοίκηση της αγγλικής ομάδας ν’ ανακοινώσει την πρόσληψη του με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Γιουνάιτεντ έχει ολοκληρώσει τις επαφές με τη διοίκηση του Αγιαξ για τη λύση του συμβολαίου και είναι απλά θέμα χρόνου η πρόσληψη του. Επίσης ο Ολλανδός κόουτς αναμένεται να έχει βοηθό έναν παλιό άσο της Γιουνάιτεντ, τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ενώ συζητείται και τ’ όνομα του άλλοτε ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας, Στιβ ΜακΛάρεν, για κάποιο ρόλο στο τεχνικό επιτελείο.

Τινάζει τα ταμεία για τον Ντέκλαν Ράις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να δώσει μόνιμη λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ετοιμάζει πρόταση ρεκόρ για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ οι παράγοντες στη διοίκηση της ομάδας του Μάντσεστερ επιμένουν για την απόκτηση του διεθνούς μέσου, για τον οποίο είχαν κινηθεί και στην περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τα δικαιώματα του από τα «σφυριά».

Επίσης η Τσέλσι κινείται για την απόκτηση του και η διοίκηση της Γουέστ Χαμ δεν έχει αποφασίσει αν θα τον παραχωρήσει. Πάντως σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο η ομάδα του Λονδίνου όρισε στα «ύψη» την τιμή για την παραχώρηση του διεθνή άσου, καθώς ξεκαθάρισε πως αν κάποια ομάδα θέλει να τον διεκδικήσει, τότε θα πρέπει να ξέρει πως το κασέ του ξεπερνά τα 150 εκατ. ευρώ.

Η Μάντσεστερ όμως δεν διστάζει και ετοιμάζει πρόταση 140 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του διεθνή μέσου! Ποσό ρεκόρ, καθώς αν υλοποιηθεί η μεγάλη αυτή μεταγραφή, τότε θα είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί σε μεταγραφή, μετά τα 116 εκατ. που είχαν επενδυθεί για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μάντσεστερ, Βρετανία

Ο Εντέν Αζάρ θα πάει να βρει τον αδελφό του Τόργκαν στη Ντόρτμουντ: Αποχωρεί σίγουρα από τη Ρεάλ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: