Η Νούλαντ χαρακτήρισε …”πρόεδρο” τον κατοχικό ηγέτη Τατάρ με μία δικαιολογία για τα …νήπια! (video)

Την ισχυρή υποστήριξη των ΗΠΑ «για ένα μέλλον ως μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία όπου ολόκληρο το νησί μπορεί να ευημερεί και να είναι ασφαλές» δήλωσε ότι δήθεν υπογράμμισε στον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρρ, η Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια για πολιτικές επιθέσεις, Βικτόρια Νούλαντ. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Νέο ατόπημα για την υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Βικτώρια Νούλαντ μετά από το “σκότωμα” του αγωγού EastMed και την απαράδεκτη παρέμβαση της στις υποθέσεις της Ελλάδας, του Ισραήλ και της Κύπρου.

Μετά από την συνάντηση της με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη εξέφρασε αυτό που πραγματικά πιστεύει. Ανέφερε ότι «θα μεταβεί στον Βορρά προκειμένου να συναντήσει τον Πρόεδρο Τατάρ», όπως αποκάλεσε τον κατοχικό ηγέτη και υποχείριο της Άγκυρας και του Ταγίπ Ερντογάν.

Η κ. Νούλαντ λίγα λεπτά αργότερα διόρθωσε τη δήλωσή της με τη δικαιολογία ότι πάει καιρός απ’ την τελευταία φορά που ήρθε στην Κύπρο, αποκαλώντος “κύριο Τατάρ” τον κατοχικό ηγέτη. Η δικαιλογία της για τα νήπια. Η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας πρέπει να την επαναφέρει στην τάξη.

Όχι κ. Νούλαντ. Είναι κατοχικός ηγέτης. Αυτός είναι ο τίτλος του Τατάρ. Και δεν υπάρχει “βορράς”. Αλλά κατεχόμενη Κύπρος.

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: