Ντύνεται γαμπρός στα 85 του ο Μπερλουσκόνι: 53 χρόνια νεότερη η νύφη

File Photo Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την Μάρθα Φασίνα EPA/MOURAD BALTI TOUATI




Ενώ ο τύραννος του Κρεμλίνου Πούτιν (69) διεξάγει τον πόλεμο του στην Ουκρανία, ο στενός του φίλος, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι (85), συνεχίζει να κλείνει τα μάτια στα εγκλήματα και στήνει ένα σόου… έρωτα και πάθους.

Σύμφωνα με τα αντίστοιχα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπερλουσκόνι θα παντρευτεί την κατά 53 χρόνια νεότερή του φίλη Marta Fascina (32), αύριο Σάββατο.

Η Fascina είναι μέλος του κοινοβουλίου με το κόμμα Forza Italia του Bersluconi και οι δυο τους λέγεται ότι είναι ζευγάρι από το 2020. Η μεγάλη γιορτή, που χαρακτηρίζεται από Ιταλούς δημοσιογράφους ως «γάμος χωρίς γάμο», πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην πομπώδη βίλα του Μπερλουσκόνι στο Μιλάνο.

Η Μάρθα Φασίνα επιμένει για μία μεγαλοπρεπή τελετή προς μεγάλη απογοήτευση των παιδιών Μπερλουσκόνι. Μέχρι πρόσφατα, και τα πέντε παιδιά του γαμπρού, οι στενότεροι σύμβουλοι και φίλοι του συμβούλευαν να μην το κάνει και πρότειναν να αναβληθεί η τελετή.

Όμως πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας δεν δίνει σημασία στις κακές γλώσσες, που λένε ότι η ξανθιά καλλονή θα μπορούσε να είναι εγγονή του, αφού η διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει είναι 53 ολόκληρα χρόνια.

Πρόσφατα, ο 85χρονος Μπερλουσκόνι είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες της 32χρονης αγαπημένης του.

Με πληροφορίες από Bild

Δείτε πού «κρύβονται» οι Ρώσοι ολιγάρχες: Ασφαλείς παράδεισοι για λίγους και “εκλεκτούς”

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: