Κύπρος: Για 8η χρονιά και μεγάλη συμμετοχή το Nireas Triathlon, στο Δήμο Αγίας Νάπας

File photo Με συμμετοχή αθλητών από 30 χώρες το ‘Ayia Napa Triathlon 2022’ Via ΚΥΠΕ




Την Κυριακή 20 Μαρτίου διοργανώνεται από το Nireas Triathlon, τον Δήμο Αγίας Νάπας και τη συνεργασία του Υφυπουργείου Τουρισμού, το “Ayia Napa Triathlon 2022” με τη συμμετοχή αθλητών από 30 χώρες.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο αγώνας που διεξάγεται για 8η συνεχή χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό συμμετοχών παρά τις μεγάλες δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία. Συγκεκριμένα διεθνούς εμβέλειας τριαθλητές θα αγωνιστούν σε κολύμπι, ποδηλασία και τρέξιμο σε τρεις διαφορετικές αποστάσεις, Sprint Triathlon, Triathlon, και Middle Distance Triathlon».

Προστίθεται ότι ο αγώνας «έχει πλέον καθιερωθεί ως η πρώτη επιλογή για αθλητές από το εξωτερικό για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου κάθε νέας χρονιάς αφού είναι ο πρώτος αγώνας τριάθλου που διεξάγεται στην Ευρώπη, γεγονός που επιτρέπουν οι άριστες καιρικές συνθήκες της Κύπρου».

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από την ιστοσελίδα www.ayianapatriathlon.com και τον Δήμο Αγίας Νάπας.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΗΦ
Κύπρος Λευκωσία 

Αννίτα Δημητρίου: Οι εικόνες του πολέμου ξυπνούν οδυνηρές μνήμες, οι πληγές της Κύπρου είναι ακόμα ανοικτές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: