Η Daily Telegraph ξεχωρίζει 10 μυστικές «γωνιές» της Ελλάδας για καλοκαιρινές διακοπές: Σύρος και Νάξος πρώτες στην λίστα

File Photo: Aποψη από την Πορτάρα στη Νάξο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, STR




Μήνυμα αισιοδοξίας για τους ελληνικούς προορισμούς δίνει η Daily Telegraphσε πρόσφατο ρεπορτάζ της που ξεχωρίζει τις δέκα πιο εντυπωσιακές μυστικές «γωνιές» της Ελλάδας.

Η συντάκτρια του άρθρου Heidi Fuller-Love εστιάζει στις νέες συνεργασίες των αεροπορικών εταιριών που θα επιτρέψουν στους Βρετανούς τουρίστες να ανακαλύψουν νέα αυθεντικά μέρη της Ελλάδας για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές .

Στις πρώτες θέσεις, ο κατάλογος περιλαμβάνει τη Σύρο για την τοπική κουλτούρα καθώς και τη Νάξο με τις άγριες φυσικές ομορφιές, τα δάση κέδρων, τις αμμώδεις παραλίες και το μοναδικό λικέρ κίτρου.

Ακολουθούν η Μήλος, η παραδεισένια Σκύρος, η θαυμαστή Ικαρία, η ξεχωριστή Λέρος, η πανέμορφη Καστοριά, η παραδοσιακή Κάρπαθος αλλά και η γοητευτική και αυθεντική Σητεία της Κρήτης.

Στο άρθρο ξεχωρίζει η Αστυπάλαια ως μία «πράσινη» θεά που εντυπωσιάζει με τις αειφόρες καινοτομίες, το βυζαντινό κάστρο και τους γραφικούς ανεμόμυλους.

Με αφορμή τη λίστα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς σημειώνει ότι η Νάξος αναδεικνύει ειδικά τουριστικά προϊόντα που θα τροφοδοτήσουν το έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας τονίζει ότι σε πρόσφατη παρουσίαση της Αστυπάλαιας στο Λονδίνο διαπιστώθηκε ο βαθμός ανταπόκρισης του Βρετανικού κοινού για ποιοτικούς προορισμούς όπως την ʺπεταλούδα του Αιγαίουʺ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Θα αντέξει η οικονομία σε Ελλάδα – Κύπρο παρά τις δυσκολίες λόγω πανδημίας (συνέδριο Economist)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: