Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Σε ψαροκάικο κρυβόταν ο μακελάρης

File Photo Ο δράστης του τετραπλού φονικού via patrisnews.com




Σ’ ένα παλιό ψαροκάικο, στο Καρνάγιο της Πάτρας, φαίνεται πως είχε βρει προσωρινό καταφύγιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που συγκλόνισε την Ελλάδα, το διάστημα που αναζητούνταν από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μακελάρης της Ανδραβίδας, την πρώτη νύχτα της δολοφονίας, φιλοξενήθηκε σε διαμέρισμα στην Πάτρα, στην ίδια πολυκατοικία που έκρυψε και το όπλο των 9mm που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει το ανδρόγυνο.

Στο μεταξύ, στο στόχαστρο των Αρχών ήταν και ένα άτομο που φέρεται να είχε επαφές με τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία και κατοικεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο «μακελάρης» συνελήφθη στην Πάτρα, στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, το βράδυ της Παρασκευής.

Τόσο οι λάθος κινήσεις του, όσο φυσικά και η γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού του, που είχε στηθεί από την ΕΛ.Α.Σ, οδήγησαν στη σύλληψή του.

Mε πληροφορίες από patrisnews.com, Κώστας Γκελντής, Γιάννης Τσουκαλάς

Ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία: Απαγορευτικό για νταλίκες στην Εγνατία, κλειστά αύριο τα σχολεία στα Γρεβενά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: