Αύριο Κυριακή στις 13.00 η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

File photo: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) ανταλλάσει χειραψία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Δ), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στο περιθώριο της επετειακής Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, στο Λονδίνο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Στην Κωνσταντινούπολη μεταβαίνει αύριο, Κυριακή, ο πρωθυπουργός όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Νωρίτερα θα βρεθεί στο Φανάρι με αφορμή τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας ενώ θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, το απόγευμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αύριο, Κυριακή 13 Μαρτίου

Στις 11:00 ώρα Ελλάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι.

Στις 13:00 (ώρα Ελλάδος) ο Πρωθυπουργός θα παρακαθήσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdoğan, στην προεδρική κατοικία.

Στις 16:15 (ώρα Ελλάδος) ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.

Μπορέλ: Δυσκολίες “που είναι γνωστές” στις Ευρωτουρκικές σχέσεις τα 2 τελευταία χρόνια -Η κατάσταση είναι καλύτερη τώρα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: