Οι Ουκρανοί συνέλαβαν στα σύνορα πάνοπλους επίδοξους δολοφόνους του Ζελένσκι: Απέτυχαν και πάλι [βίντεο]

FILE PHOTO: Στρατιώτες της Wagner via YouTube




Μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι φέρονται να εξουδετέρωσαν οι αξιωματικοί της ουκρανικής αντικατασκοπείας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο UNIAN, ένα – δυο 24ωρα από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι με προσωπική εντολή Πούτιν άλλη μια ομάδα εκτελεστών της παραστρατιωτικής του οργάνωσης “Βάγκνερ” κατέφθασαν με “εντολή εξόντωσης” στο Κίεβο.

Το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων UNIAN, μετέδωσε ότι ομάδα Ρώσων σαμποτέρ, συνελήφθη στα σύνορα της Ουκρανίας, της Σλοβακίας και της Ουγγαρίας.




Σύμφωνα με το πρακτορείο, η ομάδα, που αριθμούσε περίπου 25 μέλη, φέρεται να είχε αποστολή να εκτελέσει επιχειρήσεις δολιοφθοράς στη συνοικία όπου βρίσκονται τα κυβερνητικά κτίρια στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Πάντα σύμφωνα με την ουκρανική αντικατασκοπεία, η ομάδα σχεδίαζε να μεταμφιεστεί, φορώντας στολές του ουκρανικού στρατού, για να μπει στην πρωτεύουσα.

Το Κίεβο έχει υποστηρίξει επανειλημμένα ότι ομάδες της ρωσικής κατασκοπείας έχουν προσπαθήσει να φθάσουν στο Κίεβο και να εξοντώσουν τον πρόεδρο Ζελένσκι από το ξέσπασμα του πολέμου την 24η Φεβρουαρίου.

«Όλες οι προηγούμενες προσπάθειες κατέληξαν στην αποτυχία και την εξάλειψη» των μισθοφόρων Βάγκνερ στα χέρια των ουκρανικών δυνάμεων, αναφέρουν οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες.

  • Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Ντένις Σμιχάλ και ο αρχηγός του προεδρικού επιτελείου Άντριι Γιέρμακ περιλαμβάνονται στους άλλους φερόμενους στόχους δολοφονίας.

Οι πληροφορίες αυτές είναι αδύνατον να επαληθευτούν με ανεξάρτητο τρόπο.

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Νέα ομάδα μισθοφόρων εκτελεστών της Wagner στο Κίεβο: Ο Πούτιν επιμένει παρότι απέτυχαν ήδη τρεις φορές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: