Ανυπέρβλητος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Θα σταματήσω να παίζω όταν δω κάποιον καλύτερο από μένα

Zlatan Ibrahimovic podosfairo milan

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στον αγώνα της Μίλαν με την Λάτσιο epa09464120 AC EPA/ROBERTO BREGANI




Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε 40 ετών αλλά δεν τα παρατάει: «Θα παίξω μέχρι να δω κάποιον καλύτερο από εμένα, οπότε συνεχίζω».

Αυτό δήλωσε σε μια μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της UEFA, όπου με τη… μετριοπάθεια που τον διακρίνει επιβεβαιώνει ότι δεν θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

«Το μέλλον δεν έχει γραφτεί ακόμα, δεν κάνω σχέδια και θα δούμε τι θα γίνει», εξήγησε ο Σουηδός. «Να μην αποσυρθώ και μετά πω ότι θα μπορούσα να συνεχίσω, γιατί θα το μετάνιωνα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Θέλω να παίζω όσο περισσότερο γίνεται. Ξέρω ότι μια μέρα θα σταματήσω και ότι δεν θα έχω πια αυτή την αδρεναλίνη», πρόσθεσε.

Ο «Ίμπρα» μίλησε για την καταγωγή του, τους μύθους του («Ο πατέρας μου μου έδειχνε συχνά τον Μοχάμεντ Άλι στην τηλεόραση. Μου άρεσε αυτός ο χαρακτήρας. Ήταν πρωταθλητής στα λόγια αλλά ήταν επίσης πρωταθλητής στο ρινγκ. Δεν μιλούσε όχι γιατί ήταν αλαζονικός, αλλά επειδή ήταν σίγουρος για τον εαυτό του») και για την Μίλαν.

«Ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία είναι για μένα ο Ρονάλντο το “Φαινόμενο”. Τον ακολούθησα και τον θαύμαζα, έδειξε πράγματα που όλοι ήθελαν να κάνουν», υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Παίζω με πολύ συναίσθημα για τη Μίλαν γιατί είναι ένας σύλλογος που μου έδωσε ευτυχία. Ήταν ωραίο που επέστρεψα στο Τσάμπιονς Λιγκ με αυτήν την ομάδα. Αυτή η διοργάνωση είναι φανταστική».

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα τρόπαιο που λείπει από τον Σουηδό. «Πώς νιώθω που δεν το έχω κερδίσει ποτέ; Θα ήταν φανταστικό να το κερδίσω, αλλά δεν θα με άλλαζε ως παίκτη. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα σήμαινε ότι είμαι καλύτερος παίκτης, γιατί είμαι ήδη ο καλύτερος».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νιόν, Ελβετία

«Σφραγίστηκαν» 20 εισιτήρια για το Μουντιάλ: Ποιες ομάδες έχουν προκριθεί, ο Καναδάς στα τελικά μετά από 36 χρόνια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: