Δώδεκα ή και 13 άτομα στα τρία αυτοκίνητα της δολοφονικής επίθεσης κατά του Αλκη [videos]

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Mega




Μπροστά στο ενδεχόμενο συμμετοχής και 12ου ή και 13ου ατόμου στην αιματηρή επίθεση που κατέληξε στην

δολοφονία του Αλκη Κανπανού μπορεί να βρίσκονται ήδη οι αρχές.

Οι αναλύσεις στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνουν και τον τρόπο που είχαν χωριστεί οι χούλιγκαν για να φτάσουν στο σημείο όπου πραγματοποίησαν την επίθεση.

Τέσσερις ήταν μέσα στο λευκό Citroen, άλλοι τέσσερις στο μαύρο Renault και οι τρεις τελευταίοι ήταν μέσα στο Polo. Σε αυτό το αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί θεωρούν πως ήταν μέσα ο νεαρός Έλληνας κατηγορούμενος, αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν τόσο στο αυτοσχέδιο δρεπάνι όσο και στα ρούχα του αδικοχαμένου Άλκη. Μάιστα σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, στο τελευταίο αυτοκίνητο δεν αποκλείεται να υπήρξε και 5ο άτομο.

Στο πρώτο αυτοκίνητο, ένα CITROEN C3 λευκό, του οποίου οδηγός ήταν ο 23χρονος τον οποίο έχουν στο στόχαστρο οι Αρχές, συνοδηγός ήταν ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, πίσω από οδηγό καθόταν ένας 21χρονος και πίσω από συνοδηγό ένας 20χρονος επίσης με καταγωγή από την Αλβανία.

Το δεύτερο αυτοκίνητο ήταν ένα RENAULT CLIO μαύρο. Οδηγός σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν ένας 22χρονος ημεδαπός, με συνοδηγό έναν 22χρονο επίσης ημεδαπό.Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν ένας 21χρονος και ένας 20χρονος επίσης ημεδαποί.

Το τρίτο αυτοκίνητο πρόκειται για ένα VW POLO γκρι. Ο οδηγός του συγκεκριμένου παραμένει άγνωστος στις Αρχές, ενώ έχει ταυτοποιθεί ένας 25χρονος ημεδαπός ως συνοδηγός. Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν ένας 21χρονος ημεδαπός και ένας 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία.

Συνολικά, στα αυτοκίνητα βρίσκονταν 12 άτομα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο τελευταίο αυτοκίνητο μπορεί να μπήκε και 5ο άτομο για το οποίο έχει ξεκινήσει έρευνα.

Με πληροφορίες από Mega

Γεωργία Μπίκα: «Διεκδικώ το δίκιο και την αξιοπρέπειά μου». Η πρώτη ανάρτηση μετά την καταγγελία για βιασμό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: