Το ντέρμπι των αιωνίων δεσπόζει στην Super League: Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

παίκτης του Ολυμπιακού (Δ) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του Παναθηναϊκού ΦΡΑΝ ΒΕΛΕΘ (Α) κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική της Super league στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «πράσινοι», παρά την ήττα στον Βόλο, δείχνουν σε ανοδική πορεία και μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή στην κατηγορία. Οι «ερυθρόλευκοι», από την πλευρά τους, έχουν την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή, όπως και με διαφορά εννέα βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ, ωστόσο έρχονται από την απρόσμενη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης ενώ, παράλληλα, έχουν και απουσίες λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση της κατάταξης, αντίστοιχα, έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις. Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται τον Παναιτωλικό ενώ οι Θεσσαλονικείς τον πολύ ισχυρό ΟΦΗ. Ο εξαιρετικός φέτος ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο του Κρις Κόουλμαν, που ακόμα να αγωνιστεί μέσα στο 2022, ενώ Λαμία και Ιωνικός κοντράρονται στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας σε ένα ματς «εξάποντο» στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ο, ταλαιπωρημένος από τον κορονοϊό, Άρης φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και, τέλος, ο Αστέρας περιμένει στην Τρίπολη τον Βόλο, με τις δυο ομάδες να… παίζουν τα ρέστα τους για μια θέση στην πρώτη εξάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΝΠΣ Βόλος

17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Ιωνικός

19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Άρης

19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

17:15 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Παναιτωλικός

19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

19:30 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

ΝΒΑ: Οι Μπακς διέλυσαν τους Ουόριορς με τον «Giannis» να σημειώνει triple double

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: