Στην Ουκρανία ο Δένδιας: Συμβολική επίσκεψη στο Σχολείο Νεοελληνικής Γλώσσας στο Σαρτανά [photos]

File photo Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΥΠΕΞ/STR




Το 8ο Σχολείο Ειδικής Εκμάθησης της Νεοελληνικής Γλώσσας στο Σαρτανά επισκέφθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ουκρανία.

Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους εκπαιδευτικούς, τον πρόεδρο της στρατιωτικο-πολιτικής διοίκησης Σαρτανά και μέλη της ελληνικής κοινότητας των χωριών Σαρτανά και Τσερμαλίκ, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Κατά την έναρξη της επίσκεψής του στην Ουκρανία, ο κ. Δένδιας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων ομογενών του Σαρτανά.

O υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων ομογενών του Σαρτανά, στην Ουκρανία. photo via Twitter@NikosDendias
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επισκέπτεται το 8ο Σχολείο Ειδικής Εκμάθησης της Νεοελληνικής Γλώσσας, στον Σαρτανά, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022. Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, επισκέπτεται την Ουκρανία και συγκεκριμένα στις πόλεις Σαρτανά και Μαριούπολη, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με ομογενειακούς φορείς και με τοπικούς αξιωματούχους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΥΠΕΞ/STR

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το “κάνω ό,τι μ’ αρέσει” δεν είναι ελευθερία αλλά ένδειξη πνευματικού μαρασμού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: