Συγχαρητήρια Αναστασιάδη στην Μετσόλα: Εμπνευσμένη η αναφορά της στην διαιρεμένη Κύπρο

File photo: H Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα. Photo via Twitter@AnastasiadesCY




Τα συγχαρητήριά του προς τη νέα πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα, καθώς και τις προσδοκίες συνεργασίας εκφράζει μέσω ανάρτησής του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος χαρακτηρίζει εμπνευσμένη την ομιλία της κυρίας Μετσόλα με αναφορά στη διαιρεμένη Κύπρο.

«Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τις καλύτερες ευχές για την επιτυχία σας, καθώς αναλαμβάνετε τις ευθύνες και τις προκλήσεις του υψηλού αξιώματός σας. Προσβλέπω στην συνεργασία μας αγαπητή Ρομπέρτα. Καλή τύχη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και προσθέτει:

«Εμπνευσμένη παρθενική ομιλία: “Η Ευρώπη έχει μια κληρονομιά πολέμου, αλλά και θεραπείας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμπειρία για να βοηθήσουμε τις προσπάθειες για τον τερματισμό της διαίρεσης, στην τελευταία διαιρεμένη χώρα της ΕΕ, την Κύπρο, υπό την αιγίδα του σχεδίου του ΟΗΕ. Δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε πραγματικά ενωμένοι όσο η Κύπρος παραμένει διαιρεμένη”».

Με πληροφορίες από AΠΕ – ΜΠΕ

Σαφές μήνυμα της Μετσόλα για Κυπριακό: Δεν θα είμαστε ποτέ ενωμένοι όσο η Κύπρος παραμένει διαιρεμένη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: