Τελικά, με την πλάτη στον τοίχο, γύρισε το ματς ο ΠΑΟΚ: 2-1 την Λαμία στην Τούμπα

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Ντάγκλας Αουγκούστο (Δ) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη της Λαμίας (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Λαμία για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, στο γήπεδο της Τούμπας, στην Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λαμίας στην Τούμπα με 2-1, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, της κανονικής περιόδου της Super League.

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, ο «Δικέφαλος του Βορρά», αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, έφερε «τούμπα» το ματς και χάρη στα τέρματα των Λυρατζή και Κούρτιτς, έφτασε την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα, πιάνοντας στην τέταρτη θέση τον ΠΑΣ Γιάννινα με 22 βαθμούς.

Στους 10 πόντους και τη 12η θέση έμεινε η φιλοξενούμενη Λαμία, μένοντας για τέταρτο σερί παιχνίδι, χωρίς τρίποντο στη Super League.

Διαιτητές: Τάσος Σιδηρόπουλος, Βοηθοί: Βασίλης Νικολακάκης, Δημήτρης Μαυρουδής, Τέταρτος: Δημήτρης Καραντώνης

Αγωνίστηκαν για τον ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαϊλίδης, Σίνγκλεϊ, Κούρτιτς (82′), Τσιγγάρας, Μουργκ (62′), Αουγκούστο (75′), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (82′) Αλλαγές: Εσίτι (82′), Μπίσεσβαρ (62′), Σβαμπ (82′), Σφιντέρσκι (75′)

Αγωνίστηκαν για τη Λαμία (): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (86′), Γκέντσογλου (70′), Ελευθεριάδης (79′), Νούνεζ (70′), Ρόμανιτς, Αραμπούλι Αλλαγές: Τζανδάρης (70′), Τσούκαλος (86′), Μανουσάκης (79′), Τάιρον (70′)

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Παγκόσμιος πρωταθλητής F1 στον τελευταίο γύρο ο συγκλονιστικός Φερστάπεν [βίντεο – εικόνα]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: