Στους 104.047 οι νεκροί της πανδημίας στη Γερμανία μέχρι σήμερα: 527 θάνατοι, 69.601 κρούσματα σε 24 ώρες

Ένας άνδρας φορώντας προστατευτική μάσκα περπατά κοντά σto χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο. Η Γερμανία αντιμετωπίζει έναν αυξανόμενο αριθμό νέων μολύνσεων COVID-19. EPA, MARTIN DIVISEK




Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 69.601 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 6.291.621.

Τα παραπάνω είναι τα δεδομένα που δημοσιοποίησε σήμερα Τετάρτη το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, ο φορέας επιδημιολογικής επιτήρησης της Γερμανίας.

Οι θάνατοι 527 ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωναϊού στη χώρα στους 104.047 νεκρούς μέχρι σήμερα, κατά την ίδια πηγή.

Θυμίζουμε ότι η απερχόμενη καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, μετά την συνάντησή της με τον Όλαφ Σολτς, μελλοντικό καγκελάριο του οποίου ο διορισμός από την γερμανική βουλή γίνεται σήμερα 8 Δεκεμβρίου, πρότεινε να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του κορωναϊού από τον Φεβρουάριο,

Η πρότασή της θα εξεταστεί από την Επιτροπή Βιοηθικής και αν πάρει το πράσινο φως θα δοθεί προς ψήφιση τον Ιανουάριο στη βουλή.

Mε πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βερολίνο, Γερμανία

Ένα για κάθε θάνατο εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού: 11.288 κεριά μπροστά στο κοινοβούλιο της Ελβετίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: