Οι αποκαλύψεις της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Ανέβασε βίντεο το πρώτο 20ήμερο της σχέσης μας [videos]

File photo Ο πρώην συμπαρουσιαστής των “Ράδιο Αρβύλα”, Στάθης Παναγιωτόπουλος. Screenshot via Youtube TVmax




Έχει περάσει μία μέρα από τη δημοσίευση των καταγγελιών εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου και η είδηση δεν έχει σταματήσει να προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στα social media, με πολλούς χρήστες να καταδικάζουν δημόσια τον παρουσιαστή αλλά και να αναρωτιούνται για το αν οι συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν την υπόθεση.

Σήμερα τις κατηγορίες για τη δημοσίευση προσωπικών στιγμών του τέως πια μέλους της τηλεοπτικής σατιρικής παρέας με μια πρώην κοπέλα του χωρίς τη συναίνεσή της, ήρθαν να συμπληρώσουν και δύο δημόσιες καταγγελίες από γυναίκες, που δήλωσαν ότι παρενοχλήθηκαν από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όταν ήταν ανήλικες.

«Ανέβαζε βίντεο κατά τη διάρκεια της σχέσης μας»

Η κοπέλα που ξεκίνησε τον χορό των καταγγελιών, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για το πώς έγιναν τα πράγματα, λέγοντας πως οι πράξεις του παρουσιαστή δεν είχαν σκοπό την εκδίκηση.

«Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο Twitter και σε κάποια site ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε, αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Φαίνεται σαν να είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες γνωριμίας μας αμέσως ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Είχε ένα κανάλι για δέκα χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν 8 βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών δηλαδή. Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου. Είχε και ένα blog, το οποίο έχει μέχρι σήμερα. Δεν το έχει κατεβάσει, δεν ξέρω γιατί. Εμένα με ενημέρωσε μια φίλη μου, που με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα», πρόσθεσε η 30χρονη γυναίκα.

Η μήνυση και η προσπάθεια που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για εξωδικαστικό συμβιβασμό

«Έγινε μήνυση, δεν τη πήρα ποτέ πίσω, απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε για να τα βρούμε εξωδικαστικά λέγοντάς μου ότι μετάνιωσε, αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου. Απλά λόγω κορωναϊού καθυστέρησε η υπόθεση και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο, γιατί ο ίδιος δήλωνε ασθένεια, ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά», σημείωσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται ότι μετά την αναβολή το φθινόπωρο, η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2022.

Και η καταγγέλουσα συνέχισε: «Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος, γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πως δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα τη μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ.

Αυτός ανέβασε τρία βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό. Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση, απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση διέφυγε του αυτοφώρου, δε ξέρω δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση, ανέβηκε και τέταρτο μήνυμα με μένα… Ακόμη και τώρα υπάρχουν, γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες. Όταν τον γνώρισα ήμουν 24 χρονών, είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει και αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα. Είναι ψυχοφθόρο», κατέληξε στη δήλωσή της η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της

Σε συνέντευξή της σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, η κοπέλα αποκάλυψε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνήθιζε να βιντεοσκοπεί τις συνευρέσεις τους από την αρχή της σχέσης.

«Από τις πρώτες μας συνευρέσεις, ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ, σε πιο μικρή ηλικία, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλώς έκανα ό,τι μου έλεγε. Είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με είδε μια γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο κατάλαβε ότι είμαι εγώ. Μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω και από ένα βίντεο μετά ψάχνοντας το όνομα χρήστη, είδα ότι είχε σε 3 διαφορετικά site προφίλ» είπε η κοπέλα.

Μάλιστα, μιλώντας για τον σάλο που έχει προκληθεί από χθες που αποκαλύφθηκε η υπόθεση, αλλά και για την «συγγνώμη» του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η κοπέλα είπε:

«Επειδή είδαν σήμερα ότι βγήκε και είπε ότι ήταν μία στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για  καιρό. Είχε 8 χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσά τους και 3 δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες».

Η κοπέλα διευκρινίζει ότι κατάλαβε τι συνέβαινε, μετά τον χωρισμό τους.

«Αυτό έγινε αφού είχαμε χωρίσει. Κινήθηκα αμέσως νομικά… Δυστυχώς μέχρι σήμερα γίνονται κοινοποιήσεις και από άλλα άτομα ξανά και ξανά».

Σύμφωνα με την ίδια, τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» δεν ήξεραν τίποτα από όλα τα παραπάνω. «Και ο ίδιος μου έλεγε ότι δεν ήξεραν κάτι».

Η κοπέλα καταγγέλλει, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπαθούσε να την πείσει να αποσύρει τη μήνυση. «Μου είπε να αποσύρω τη μήνυση για να του δείξω ότι τον αγαπώ. Αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα για αυτό που συμβαίνει τώρα».

Η κοπέλα συμπληρώνει ότι κάποια στιγμή, σκέφτηκε ακόμα και να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η δεύτερη καταγγελία

Η τραγουδίστρια Chrysa, από το συγκρότημα OCEANDVST, ήταν το δεύτερο πρόσωπο που επώνυμα κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση όταν ακόμα ήταν ανήλικη

«Δεν με ακούμπησε καθόλου αλλά το τι έλεγε το στόμα του. Δεν θέλω να πω. Ήμουν 17 χρονών τότε ανήλικη. Ο λόγος που βγαίνω και τα λέω τώρα δεν είναι για την προσωπική μου προβολή αλλά για όλες τις κοπέλες που βρίσκονται εκεί έξω και έχουν βιώσει αυτό το πράγμα από τον ίδιο είτε από κάποιον διαφορετικό άντρα» ανέφερε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Επειδή γνωρίζω ακριβώς πώς είναι να θυμάσαι αυτές τις καταστάσεις και να τρέμεις. Όλες οι κοπέλες πρέπει να βγουν και να μιλήσουν για αυτό που τους συνέβη, για να μην υπάρξουν άλλες περιπτώσεις. Εγώ κατάφερα να το ξεπεράσω. Όταν το είπα στους γονείς μου με βοήθησαν να το ξεχάσω, να το περάσω ομαλά», εξήγησε στη συνέχεια.

«Όταν τον συνάντησα στην εκπομπή απέφυγε να με κοιτάξει και στην αρχή. Δεν έχει σημασία τι έγινε τότε. Βγαίνω για τις υπόλοιπες κοπέλες, οι οποίες πρέπει να βγουν μιλήσουν», σημείωσε για τους λόγους που την οδήγησαν να μοιραστεί την εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης, που σύμφωνα με εκείνη της άσκησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Τελικά οι Ράδιο Αρβύλα εμφανίστηκαν

Ερωτήματα υπήρχαν από το πρωί της Τρίτης αν θα παρουσιάζονταν στον τηλεοπτικό αέρα οι «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την άμεση απομάκρυνση του από την εκπομπή.

Τελικά η εκπομπή προβλήθηκε κανονικά, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, με μία διαφορετική έναρξη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Το κλίμα για ακόμη μια μέρα ήταν βαρύ, με τους τρεις παρουσιαστές ντυμένους στα μαύρα.

«Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ουσία της σημερινή εκπομπής», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος αφού ευχήθηκε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα που πέθανε από κορωναϊό και αναφέρθηκε στο θάνατο της Ροζίτας Σώκου και στους αρνητές που έκαψαν τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά, προχώρησε στην επίμαχη υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Υπήρχαν στο παρελθόν άλλα δύο γεγονότα που μας υποχρέωσαν συναισθηματικά να μην μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η πρώτη ήταν όταν ο 15χρονος Αλέξης (σ.σ. Γρηγορόπουλος) έχασε τη ζωή του. Η επόμενη φορά ήταν με την τραγωδία στη Μαρφίν και η τρίτη φορά είναι αυτή… Είναι σαν να ζούμε μια εξωσωματική εμπειρία. Τσιμπάμε τους εαυτούς μας. Δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικότητα όλο αυτό. Προσπαθούμε να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι “ναι, όλο αυτό συμβαίνει». Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα σήμερα, είναι ότι -δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα να κάνουμε σατιρική εκπομπή- γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να βρισκόμαστε εδώ. Δεν μας αρέσει να συμβαίνει αυτό που άμεσα ή έμμεσα μας αφορά και να είμαστε κάπου άλλου.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, είναι μία πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σερβετάς ανέφερε ότι «όταν έφυγε ο πατέρας μου ήταν πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά πιο εύκολα το αντιμετώπισα».

Έχει ο καιρός γυρίσματα

Εκτός από τις φωνές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κατηγορούν τους παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα ότι δεν μπορεί να μην γνώριζαν τον βίο και την πολιτεία του πρώην στενού συνεργάτη τους, υπήρξαν και φωνές διασήμων που αναρωτήθηκαν για το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Ανάμεσα σε αυτούς και η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η οποία πήρε θέση δημόσια μέσω του Twitter, επισημαίνοντας ότι το βασικό πρόβλημα δεν είναι αν γνώριζε ή όχι η υπόλοιπη παρέα των Ράδιο Αρβύλα σχετικά με την συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά η κοπέλα που υπέστη αυτόν τον ψυχικό βιασμό.

«Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης ‘δεν ήξερε’ επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Παρακάτω: Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση, για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας, για το φόβο της, το άγχος της, τη ντροπή της, το θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;» έγραψε η τραγουδίστρια.

Έντονη είναι η κριτική που δέχονται οι παρουσιαστές και για το βίντεο με το οποίο ασκούσαν σκληρή κριτική εναντίον της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, εγκαλώντας την ότι έπρεπε να γνωρίζει το ποιόν του Δημήτρη Λιγνάδη προτού τον τοποθετήσει επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου.

Στο συγκεκριμένο βίντεο -από τον Φεβρουάριο του 2021- μεταξύ άλλων ο Αντ. Κανάκης έλεγε: «Ας δεχτούμε ότι δεν ήξερε τίποτα. Είναι και λίγο υποχρέωσή της να ξέρει. Εδώ εμείς έναν συνεργάτη παίρνουμε και τσεκάρουμε να δούμε τι καπνό φουμάρει, πριν τον βάλουμε μέσα στο μαγαζί μας. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό. Κυρία Μενδώνη, ο λόγος που πρέπει να παραιτηθείτε, λέγεται ευθιξία».

Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εγκάλεσε τον Αντώνη Κανάκη για τον τρόπο που είχε τοποθετηθεί στην υπόθεση Λιγνάδη και για την επίθεση προς την υπουργό Πολιτισμού.

«Ο κ. Αντώνης Κανάκης όταν ξέσπασε η υπόθεση Λιγνάδη, ζητούσε μετ´επιτάσεως την παραίτηση της κας Λίνας Μενδώνη για λόγους ευθιξίας! Ως προς τον κ. Κανάκη το μήνυμα είναι σαφές: καλό είναι στην ζωή να είμαστε πιο μετρημένοι στην κριτική μας προς τους άλλους διότι στον καθένα μας μπορεί να συμβεί κάτι κακό παρά την θέληση του και να τον εκθέσει ακόμη και ένας δικός του άνθρωπος. Άρα ηρεμία και σύνεση στην κριτική μας….από την κα Μενδώνη προφανώς οφείλει να ζητήσει ένα γενναίο δημόσιο συγγνώμη! Αν αυτός δεν μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο για το δεξί του χέρι χρόνια πώς θα μπορούσε να ξέρει η κα Μενδώνη για τον Λιγνάδη που τον είχε δει δύο φορές στη ζωή της;», αναφέρεται στην ανάρτησή του.

«Ίσως πάντως οι Ράδιο Αρβύλα να έγιναν σοφότεροι σήμερα και αυτό θα τους κάνει καλό…» καταλήγει η ανάρτηση.

Αντεπίθεση Κανάκη στον Άδωνι

Περνώντας στην αντεπίθεση, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε σε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντήσει γιατί δεν υπάρχουν τόσα χρόνια νόμοι, που να αποτρέπουν τη λειτουργία πορνογραφικών σάιτ. Τον κατηγόρησε, δε, για συμψηφισμό, επειδή ο κ. Γεωργιάδης έκανε χθες παραλληλισμό της υπόθεσης με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη και το αίτημα, τότε, των συντελεστών της εκπομπής να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη, υπό την «σκιά» των αποκαλύψεων.

«Πώς γίνεται από το 2019 η κοπέλα να αγωνίζεται για δικαίωση και ακόμα να μην ξέρει αν θα δικαιωθεί;» αναρωτήθηκε ακόμη.

«Βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού προηγήθηκε ο στρατός του, για να μας κάνει τον εξής συμψηφισμό με την κριτική που είχαμε κάνει πριν από μήνες, όταν η Λίνα Μενδώνη δεν παραιτήθηκε για την υπόθεση Λιγνάδη. Το γεγονός ότι γίνεται αυτή η εξίσωση της υπουργού Πολιτισμού με μία σατιρική εκπομπή, στο Διαδίκτυο, το καταλαβαίνω, όπως και από κάποιους δημοσιογράφους, από τους οποίους δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Αλλά το να πρέπει να το εξηγήσουμε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι αυτή την εξίσωση δεν θα την έκανε ούτε ένα παιδάκι δημοτικού… Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Γιατί εμείς, δεν έχουμε θεσμικό ρόλο σε αυτή τη χώρα, καμία εξουσία. Είχε βουίξει ο τόπος για την δράση του ανθρώπου αυτού και η κυρία Μενδώνη κρυβόταν. Εμείς αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο» είπε συγκεκριμένα ο Κανάκης.

«Το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει» ξεκαθάρισε ο Αντώνης Κανάκης, εξηγώντας ότι ούτως ή άλλως η εκπομπή θα διέκοπτε μετά την ολοκλήρωση των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έκανα μια απαράδεκτη πράξη» – Η πρώτη δήλωση μετά την καταγγελία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: