Πέθανε από κορωναϊό 38χρονη ανεμβολίαστη έγκυος στο “Ιπποκράτειο” Θεσσαλονίκης

FILE PHOTO:Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Photo via Twitter




Δεν άντεξε μια 38χρονη έγκυος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Κατέληξε απο covid -19 .

Oι γιατροί κατάφεραν και πήραν το βρέφος με καισαρική τομή, το οποίο είναι καλά στην υγεία του. Η άτυχη γυναίκα διαγνώστηκε θετική τέλη Σεπτεμβρίου.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και ήταν ανεμβολίαστη, νοσηλεύτηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά στα τέλη Σεπτεμβρίου οι γιατροί έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να διακομισθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, οι γιατροί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε καισαρική, διασώζοντας το βρέφος της, το οποίο νοσηλεύτηκε για λίγο διάστημα στην Μονάδα Νεογνών και πλέον είναι εντελώς καλά.

Καισαρική και σε δεύτερη εγκυμονούσα με κορωναϊό

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και  μία  ακόμη έγκυος, 35 ετών, η οποία επίσης διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ δεν είναι εμβολιασμένη.

Για το λόγο αυτό, οι θεράποντες γιατροί προχώρησαν και σε αυτήν την περίπτωση σε καισαρική τομή, με το βρέφος να είναι καλά στην υγεία του, ενώ η μητέρα του παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Mε πληροφορίες από  in.gr –  ertnews.gr

Θεοδωρίδου: Ισχυρότερη η ανοσία του εμβολίου από την φυσική ανοσία της νόσησης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: