Φάμπρικες με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού με 165 ευρώ το κομμάτι, αλλά και αρνητικά rapid test (video)

Επιτήδειοι αναζητούν τρόπους να ξεγελάσουν το σύστημα και να εμφανίσουν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Photo via Glomex




Την ώρα που μελέτες δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι έχουν 32 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid και οι γιατροί δεν έχουν πια εντατικές να διασωληνώσουν ασθενείς, κάποιοι αναζητούν τρόπους να ξεγελάσουν το σύστημα και την υπόλοιπη κοινωνία και να εμφανίσουν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μην έχουν περιορισμούς στις μετακινήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, αρκετοί είναι εκείνοι που μέσα από σελίδες στα social media αναζητούν επιτήδειους σε Ελλάδα και εξωτερικό ώστε να μπορούν να προμηθευτούν πλαστά πιστοποιητικά αλλά και αρνητικά rapid test.

Μάλιστα όσοι αναζητούν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού στις δεκάδες σελίδες αρνητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραπέμπονται σε συγκεκριμένη πλατφόρμα με πλαστογραφημένα μηνύματα. «Τα πιστοποιητικά μας κοστίζουν 165 ευρώ. Για λόγους ασφαλείας, προτιμούμε όλες οι πληρωμές να γίνονται μέσω bitcoin, καθώς διασφαλίζεται η ταυτότητα των εμπλεκόμενων», αναφέρει το σχετικό μήνυμα των επιτήδειων.

Με πληροφορίες Open TV

Κέρδη άνω των 10,6 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ τον Οκτώβριο του 2021

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: