Επενδύσεις, επιχειρηματικές συνεργασίες στη συνάντηση Μητσοτάκη με τον υπουργό Βιομηχανίας των ΗΑΕ

File photo Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σουλτάν μπιν Αχμάντ Σουλτάν Αλ Ζαμπέρ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ μέσω ΚΥΠΕ




Συνάντηση με τον υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sultan bin Ahmad Sultan Al Jaber, είχε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώθηκε ο στρατηγικός χαρακτήρας των διμερών σχέσεων, συζητήθηκαν επενδυτικές προοπτικές και η δυνατότητα βαθύτερων επιχειρηματικών συνεργασιών. Επισημάνθηκε επίσης η προσήλωση στη διατήρηση συνθηκών σταθερότητας, ειρήνης και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον υπουργό Βιομηχανίας για τη βοήθεια που προσέφεραν τα ΗΑΕ για την κατάσβεση των πυρκαγιών το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης ανανέωσε την πρόσκληση προς τον διάδοχο του θρόνου του ‘Αμπου Ντάμπι, Σεΐχη Mohamed bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, να επισκεφθεί τη χώρα μας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φ.Γιαν.
Ελλάδα Αθήνα 

Μητσοτάκης στο Forbes: Ανάπτυξη και άνω του 6,1% στα τέλη του 2021

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: