Συγκινητικό μήνυμα πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Ντ. Μπακογιάννη: Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα [video]

File photo Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης. Screenshot via Youtube Η ΑΥΓΗ Εφημερίδα της Αριστεράς




Την προσωπική του περιπέτεια υγείας αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, μετά την εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα, στέλνοντας παράλληλα συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης προς τη βουλευτή της ΝΔ.

Ο κ. Γάκης έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι και ο ίδιος είναι ένας ακόμη από τους 500 ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα, Παράλληλα απευθύνθηκε προς την κ. Μπακογιάννη λέγοντας: «Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε».

Η πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, συγκέντρωσε πολλά μηνύματα συμπαράστασης και έδωσε το πάτημα και στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μοιραστεί δημοσίως την περιπέτεια υγείας που πέρασε και εκείνος.

Αυτή είναι η ανάρτηση του κ. Γάκη:

«Κυρία Μπακογιάννη.

Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα. Πριν από τρεις μήνες, τον Ιούλιο, υποβλήθηκα σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου. Είναι μια άψογη, σε όλα της, ομάδα και πολύ καλοκουρδισμένη.

Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση.

Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Γάκης
πρώην βουλευτής του ΣυΡιζΑ».

«Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου»: Τα πρώτα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την εξομολόγηση για τον καρκίνο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: