Ιωάννα για τη δράστη: Παίζει θέατρο, θέλει να με τελειώσει όταν βγει από τη φυλακή – Διάλογος τραγωδίας στη δίκη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό τον Μάιο του 2020, κάνει δηλώσεις, εξερχόμενη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στο κτίριο του Πρωτοδικείου Αθηνών, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




«Καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο. Να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφερόμενη στην 37χρονη κατηγορουμένη, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο μετά τη λήξη της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας για την σε βάρος της επίθεση με βιτριόλι.

«Έχουμε δει κι άλλους θύτες στυγνών εγκλημάτων να προσπαθούν να διαχειριστούν την κοινή γνώμη» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πρόσθεσε πως «είναι προφανές ακόμα και σήμερα ότι δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας».

«Πιστεύω ότι ακόμη και πέντε και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει ο σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει. Όλη η συμπεριφορά της οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα» επεσήμανε.

Κοίταξέ με να με θαυμάσεις…

Κατά πρόσωπο κοίταξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή. Στο τελευταίο διάλειμμα της ακροαματικής διαδικασίας και πριν το δικαστήριο διακόψει για την ερχόμενη Τρίτη, 5 Οκτωβρίου η Ιωάννα με θάρρος και σκωπτικό πνεύμα απευθύνθηκε στην κατηγορούμενη, λέγοντάς της:

«Δε θες να με κοιτάξεις; Να με θαυμάσεις; Ξέρω δε τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει», είπε η Ιωάννα στην κατηγορούμενη και πρόσθεσε κοιτάζοντάς την κατά πρόσωπο:

«Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις. “Κοριτσάκι μου” όπως μου έλεγες. Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί».

Όταν η κατηγορούμενη γύρισε προς την Ιωάννα, παρενέβη ο αδελφός του θύματος, που χρησιμοποιώντας υβριστική προσφώνηση είπε στην 37χρονη «τολμάς και την κοιτάς;».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των μαρτύρων * Οι τοίχοι άφριζαν, διαβρώθηκε το μάρμαρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: