Μυστήριος θάνατος 38χρονου ανεμβολίαστου επιλοχία στη Λέσβο: Ανέβασε πυρετό πριν από 5 μέρες και δεν ξαναέδωσε σημεία ζωής

File photo Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ μέσω ΚΥΠΕ




Μυστήριο με τον θάνατο 38χρονου στρατιωτικού στη Λέσβο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το Σάββατο.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, ο επιλοχίας ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης βρέθηκε με παρέμβαση της αστυνομίας μετά από τηλέφωνα των γονιών του, οι οποίοι ανησύχησαν, αφού εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του χωρίς να τα καταφέρουν.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν να επέμβουν, παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού και βρέθηκαν μπροστά στη σορό του άτυχου 38χρονου που βρισκόταν ήδη σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιλοχίας, που ήταν ανεμβολίαστος, πριν πέντε μέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωναϊού, στο οποίο βρέθηκε αρνητικός. Του συστήθηκε να παραμείνει κλινήρης επί τρεις μέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου επιλοχία αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή, στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του, να μεταφερθεί στη γενέτειρα του την Ξάνθη.

Πάντως από την αστυνομία έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια.

Πληροφορίες από stonisi.gr

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Βγήκαν τα όπλα έξω από μπαρ στο Περιστέρι για μια γυναίκα: Έγιναν 10 προσαγωγές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: