Η πριγκίπισσα Σαρλίν είναι «έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι», υποστηρίζει ο Αλβέρτος

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό κατά τη διάρκεια τελετής για τον τελευταίο βασιλιά των Ζουλού στη Νότια Αφρική. EPA, Phill Magakoe




Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό είναι «πρόθυμη» να επιστρέψει στο σπίτι και ελπίζει ότι μπορεί να ξαναβρεθεί με την οικογένειά της – αυτή τη φορά στο Μονακό, δήλωσε αποκλειστικά στο People ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Η πριγκίπισσα, η οποία κατάγεται από το Κέιπ Τάουν, βρίσκεται στην πατρίδα της από τα μέσα Μαΐου μετά από μια σοβαρή λοίμωξη ωτορινολαρυγγικής φύσης. Πριν από δύο εβδομάδες υποβλήθηκε σε τετράωρη εγχείρηση υπό γενική αναισθησία.

Στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που επέστρεψε από την επίσκεψη στη σύζυγο του στη Νότια Αφρική, ο Αλβέρτος σημειώνει ότι η ημερομηνία επιστροφής της στο Μονακό «εξαρτάται από πότε θα της το επιτρέψουν οι γιατροί και αν συνεχιστεί η πρόοδός της υγείας της θα μπορούσε να προγραμματίσει το ταξίδι επιστροφής και μέσα στο μήνα”.

Και συνεχίζει: «Ξέρω ότι είπε πιθανότατα “τέλη Οκτωβρίου “, αναφέρει ο Αλβέρτος, “αλλά αυτό ξέραμε πριν από τις τελευταίες επισκέψεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να περιορίσουμε το χρονικό διάστημα». Και συμπληρώνει: «Είναι έτοιμη. Είπε αστειευόμενη ότι είναι έτοιμη να γίνει λαθρεπιβάτης σε πλοίο για να επιστρέψει στην Ευρώπη».

Ο Άλβέρτος είπε ακόμα ότι η υγεία της συζύγου του έχει βελτιωθεί από την τελευταία χειρουργική επέμβαση στις 13 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης οικογενειακής τους επανένωσης στη Νότια Αφρική, ο Άλβέρτος συνόδευσε τη σύζυγό του στον χειρουργό που έκανε την επέμβαση για να λάβει «μια νέα επανεκτίμηση πως τα πράγματα πάνε καλά. Ήταν πολύ χαρούμενη που μας είδε και πέρασε χρόνο με τα παιδιά», κατέληξε ο Αλβέρτος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Σ.Α.
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον χώρο της ομορφιάς: Τι είναι το LolaVie

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: