Δήλωση αφροσύνης του Όμηρου Ευστρατιάδη για το #Metoo: Μετά από 60 χρόνια το θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βιάσανε; [video]

Photo Ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης. Screenshot via Youtube Timeline




Σόκαρε με τις δηλώσεις του μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα ο γνωστός σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης, όταν αναφέρθηκε στις καταγγελίες από ηθοποιούς εναντίον συναδέλφων τους για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο κ. Ευστρατιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχετικά με όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για τον καλλιτεχνικό χώρο, προκάλεσε σάλο με όσα είπε.

«Αυτά τα πράγματα είναι αστεία» είπε. «Μετά από 60 χρόνια, θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βιάσανε; Έβαλαν φυλακή τον Πέτρο; Μετά από τόσα χρόνια να βγαίνει κάποια κυρία για να βγει στην επιφάνεια, επειδή είναι ξεχασμένη, και να καταγγέλλει επώνυμους ηθοποιούς είναι απαράδεκτο» συνέχισε.

Και ο γνωστός σκηνοθέτης ολοκλήρωσε: «Εμένα στα γυρίσματα μου την πέφτανε. Να βγω να καταγγείλω ότι την έπεφταν και σε μένα;» τόνισε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν τα όλα όσα είπε ο σκηνοθέτης, μην μπορώντας να πιστέψουν στα αυτιά τους αυτά που άκουσαν.

«Θέλω να πω ότι οι δηλώσεις που ακούσαμε από τον Όμηρο Ευστρατιάδη επισκίασαν όλα τα υπόλοιπα θέματα, τα οποία ήταν άξια σχολιασμού. Θέλω να πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν ήθελε να πει αυτά που είπε ή δεν ήθελε να περάσει αυτό που είπε. Μήπως να τον πάρουμε ένα τηλέφωνο, να του δώσουμε ένα βήμα…» δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Πληροφορίες από MEGA

Θα μας τρελάνουν οι ξένοι σταρ: Θέλουν τζιτζίκια που δεν κάνουν θόρυβο και τρώνε μόνο ό,τι ωριμάζει και πέφτει από το δέντρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: