Aπαγόρευσε 173 ιστοσελίδες για τον Ναβάλνι και το Ίδρυμα Καταπολέμησης Διαφθοράς, η εισαγγελία στη Ρωσία

Η ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης και εκπρόσωπος Τύπου του Ναβάλνι, Κίρα Γιαρμίς, μιλά σε δημοσιογράφους EPA, MAXIM SHIPENKOV




Η Εισαγγελία στη Ρωσία εντόπισε τουλάχιστον 173 διαδικτυακές πηγές, που σχετίζονται με τον πολιτικό της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι και το Ίδρυμα Καταπολέμησης της Διαφθοράς, οι οποίες θα πρέπει να αποκλεισθούν, γράφει η εφημερίδα Novaya Gazeta, επικαλούμενη τον ιστότοπο υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων “Setevie Svobodi”.

Οι απαγορευμένες ιστοσελίδες απαριθμούνται στο αίτημα της Εισαγγελίας, το οποίο υπογράφει ο αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας. Κατά την άποψη της Εισαγγελίας, οι ιστοσελίδες, που αναφέρονται στον κατάλογο, χρησιμοποιούνται για να “προπαγανδίσουν την δραστηριότητα” και την “διοργάνωση εκδηλώσεων” των οργανώσεων του Αλεξέι Ναβάλνι, οι οποίες έχουν χαρακτηρισθεί “εξτρεμιστικές”.

Η Εισαγγελία ζήτησε επίσης να αποκλεισθούν οι λογαριασμοί των οργανώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως και οι σελίδες που διαθέτουν σ` αυτά ορισμένα άτομα, αλλά και αναφορές στις εφαρμογές συνομιλιών (Chat) του Viber και WhatsApp.

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ – ΑΠΕ
Μόσχα, Ρωσία

Πυρά Ναβάλνι σε Apple και Google: Υποστηρίζει ότι έγιναν «συνεργοί» του Πούτιν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: