Στο νοσοκομείο με κορωναϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος: Ήταν ανεμβολίαστος; [video]

File Photo Ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος Screenshot via YouTube video Νίκος Οικονομόπουλος Official YouTube Channel




Στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο δημοφιλής τραγουδιστήςΝίκος Οικονομόπουλος, που είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 37χρονος ερμηνευτής παρουσίασε επιπλοκές της covid και ειδικότερα πνευμονολογικά προβλήματα  και νωρίτερα σήμερα  εισήχθη για νοσηλεία σε απλή κλίνη covid του «Ευαγγελισμού».   Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε διαγνωσθεί προ ημερών θετικός στον κορωνοϊό, αλλά η κατάστασή του ήταν τέτοια που παρέμενε στο σπίτι του. Ωστόσο, από χθες παρουσίασε επιδείνωση και ειδικότερα δυσκολία στην αναπνοή, οπότε μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει για νοσηλεία.

Σύμφωνα με το protothema.gr ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ανεμβολίαστος αλλά ιατρικές πηγές επικαλούμενες το ιατρικό απόρρητο δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν ότι ο τραγουδιστής δεν έχει εμβολιασθεί κατά του κορωνοϊού.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρσι στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμός 9,49,  ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε μιλήσει για τον κορωνοϊό, την πίστη και τη Θεία Κοινωνία λέγοντας πώς θα την ελάμβανε ακόμα και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτικά ασθένεια.

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Όταν ο Μητροπολίτης Μόρφου χαρακτήριζε παγκόσμια συνωμοσία τον covid, κραδαίνοντας ένα τεύχος του Αστερίξ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: