Ηλίθια αντιεμβολιάστρια γλύφει πόμολα σε σούπερ μάρκετ για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει πανδημία [video]

Photo Αντιεμβολιάστρια γλέιφει αντικείμενα σε σουπερμάρκετ για να αποδείξει ότι τα μικρόβια ενισχύουν το ανοσιοποιητικό σύστημα Screenshot via video Daily Mail




Σε εκστρατεία κατά του εμβολίου του κορωναϊού έχει επιδοθεί μια γυναίκα στο Κολοράντο των ΗΠΑ, η οποία προσπαθεί να πείσει τον πλανήτη να μην φοβάται τα μικρόβια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Daily Mail, η Jodie Meschuk, που δηλώνει αντιεμβολιάστρια ανέβασε βίντεο στα social media, στο οποίο φαίνεται η ίδια να γλύφει αντικείμενα μέσα σε σουπερμάρκετ, σε μία προσπάθεια να αποδείξει ότι η Covid-19 δεν είναι κάτι τόσο τρομακτικό.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, που ισχυρίζεται άλλωστε ότι έχει θεραπεύσει τον αυτισμό, ανάρτησε βίντεο που έχει πλέον κατέβει, στο Instagram, όπου επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» τους followers της σχετικά με τη διασπορά της ασθένειας.

Η Meschuk φαίνεται μεταξύ άλλων να γλύφει το καροτσάκι για τα ψώνια, τις τσάντες ακόμη και τα πόμολα από τα ψυγεία.

«Τα μικρόβια ενισχύουν το ανοσιοποιητικό σας σύστημα. Η έκθεση στα μικρόβια χτίζει την άμυνα του οργανισμού απέναντι στο άσθμα και τις αλλεργίες. Επίσης βοηθούν την πέψη» ισχυρίζεται.

Προέτρεψε μάλιστα όσους ακολουθούν τον λογαριασμό της να «είναι ελεύθεροι» και να «έχουν αγάπη για τον φόβο όχι τον νόμο»

Δεν είναι σαφές αν η ίδια έχει κατεβάσει το βίντεο από τον λογαριασμό της ή οι διαχειστές Instagram.

Σύμφωνα με τους λογαριασμούς που έχει στα social media, η Meschuk ζει έναν «ολιστικό τρόπο ζωής» και παρέχει πληροφορίες για την κβαντική ιατρική στους πάνω από από 17.000 ακόλουθούς της.

Οι αναρτήσεις της καταπιάνονται με καυτά θέματα που αφορούν στον κορωναϊό, τα εμβόλια, τον ρατσισμό στην Αμερική και τη θρησκεία. Έχει γράψει επίσης ένα βιβλίο με τίτλο «Autism Reimagined» όπου φέρεται να εξηγεί πώς μπορεί κάποιος να «αναστρέψει τη διάγνωση της ασθένειας».

Ωστόσο η Meschuk δεν είναι η πρώτη που γλύφει αντικείμενα σε σουπερμάρκετ των ΗΠΑ. Κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας έγιναν δημοσίως γνωστά τουλάχιστον 6 παρόμοια περιστατικά.

Πηγή από Daily Mail

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Γαλλία : Ακροαριστεροί, ακροδεξιοί και στη μέση τα “κίτρινα γιλέκα”: Διαδηλώνουν κατά του εμβολιασμού και του πιστοποιητικού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: