Η Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου συγκεντρώνει χρήματα για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

File photo: Πολίτης συνδράμει τις πυροσβεστικές μονάδες που επιχειρούν σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Ιστιαία κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς στην Εύβοια, Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Εκστρατεία για την συγκέντρωση χρημάτων για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας ανακοίνωσε ότι οργανώνει η Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου.

Η ανακοίνωση της Κοινότητας, όπως αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Η Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου με αφορμή τις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερα καταστροφικές πυρκαγιές των περασμένων ημερών προχωρά στην συγκέντρωση χρημάτων που θα σταλούν στους πυρόπληκτους της Εύβοιας.
Οι δωρεές για τους πυρόπληκτους μπορούν να κατατεθούν στον ακόλουθο λογαριασμό:
Hellenische Gemeinde zu Berlin e.V.
ΙΒΑΝ: DE 04100100100536885101
Konto Nr.: 536885101 – BLZ: 10010010
Verwendungszweck: Brandkatastrophe in Griechenland 2021
(Η Κοινότητα θα φροντίσει ώστε η οικονομική ενίσχυση να φτάσει άμεσα στους πληγέντες όπως έγινε και με τον έρανο για το Μάτι Αττικής, (2018) όπου τα χρήματα διανεμήθηκαν σε 38 μαθητές πυροπαθών οικογενειών από το 12/ΘΕΣΙΟ Δ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ)
Πιστοποιητικό για την εφορία:
Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου είναι αναγνωρισμένος Μη Κερδοσκοπικός κοινωφελής Οργανισμός και εμβάσματα που γίνονται προς αυτόν εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα του δωρητή.
Για δωρεές έως 200 ευρώ η τραπεζική κατάσταση κινήσεων του λογαριασμού (Kontoauszug) είναι επαρκής ως απόδειξη δωρεάς για την εφορία. Σε περίπτωση δωρεών άνω των 200 ευρώ, αν επιθυμείτε νὰ σας αποσταλεί απόδειξη γιὰ τὴν Εφορία, παρακαλούμε νὰ μάς γνωρίσετε τὴν πλήρη διεύθυνσή σας.
Περισσότερες πληροφορίες και κάθε είδους διευκρινήσεις μπορούν να δοθούν τηλεφωνικά στο 0174 – 97 14 915″.

 Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Οι απόδημοι της Βρετανίας πραγματοποίησαν εκδήλωση υπέρ της Αμμοχώστου στο Λονδίνο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: