Πανελλαδικές: Ευχές από Πρόεδρο, Μητσοτάκη και Τσίπρα στους υποψηφίους

Μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου περιμένουν να ξεκινήσουν τις Πανελλαδικές εξετάσεις, στο Γενικό Λύκειο Φιλοθέης, Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευχήθηκαν με αναρτήσεις τους στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων που έκαναν σήμερα πρεμιέρα με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Στην ανάρτησή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου εύχεται το αποτέλεσμα να δικαιώσει τις προσδοκίες τους και τονίζει ότι «η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει, είναι το κουράγιο να συνεχίζεις».

Όπως αναφέρει:

«Πρώτη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι σε όλα τα παιδιά ένα αποτέλεσμα που θα δικαιώσει τις προσδοκίες τους. Ας δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με τη σκέψη ότι “η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει, είναι το κουράγιο να συνεχίζεις”».

Από την πλευρά του ο Κυρ. Μητσοτάκης καταλήγει στο μήνυμά του γράφοντας τα εξής: «Καλή δύναμη, λοιπόν, στα κορίτσια και στα αγόρια που, από το πρωί, δίνουν τη μάχη της μόρφωσης. Ας μη ξεχνούν, όμως, ότι τέτοιες μάχες έχει πολλές και διαφορετικές ο πόλεμος της ζωής. Και ότι είναι στο χέρι τους να τον κερδίσουν, νικώντας όχι μόνο σε αυτές, αλλά και στις πολλές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν. Αρκεί να κρατούν πάντα ζωντανή τη φλόγα της μάθησης και της διεκδίκησης ενός πιο όμορφου αύριο.

 

Τσίπρας: Ψύχραιμοι και δυνατοί

Το δικό του μήνυμα προς τους μαθητές που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις έστειλε και ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ψύχραιμοι, δυνατοί, με πείσμα και θέληση, να δώσετε τον αγώνα των Πανελληνίων που ξεκινά σήμερα. Αλλά να γνωρίζετε ότι δεν είναι αγώνας δίχως αύριο», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. «Το μέλλον είναι ένας στίβος διαρκείας, με ανοιχτές και κλειστές στροφές, νίκες, ήττες και θριάμβους, που κρίνεται κάθε μέρα», προσθέτει ο κ. Τσίπρας και εκφράζει τις πιο θερμές ευχές του για καλή επιτυχία στους μαθητές και τις οικογένειες τους που στέκονται δίπλα τους.

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Το θέμα της έκθεσης στις πανελλαδικές: «Επεσαν» δύο κείμενα δημοσιογράφων

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: