Ο Αβέρωφ Νεοφύτου βλέπει την ήττα του ΔΗΣΥ και θερμοπαρακαλεί τους ψηφοφόρους να μην τον εγκαταλείψουν

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Tην ερχόμενη Κυριακή, αποφασίζουν οι πολίτες. Το διακύβευμα της Κυριακής είναι ξεκάθαρο, δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), που βλέποντας τις δημοσκοπήσεις έχει κυριαρχηθεί από πανικό.

Ο κ. Νεοφύτου κάνει έκκληση στους ψηφοφόρους να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν τον ΔΗΣΥ. Όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για το κόμμα του. Σημειώνει:

“Να πάμε μπροστά ή να γυρίσουμε πίσω. Η ψήφος ως αποτέλεσμα του δικαιολογημένου θυμού, δεν θα είναι δυστυχώς για μια μέρα αλλά για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Όπως κερδίσαμε τη μάχη για την πανδημία πρέπει να κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας. Για να κάνουμε πράξη την Κύπρο του αύριο μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και να απελευθερώσουμε από την κατοχή τη μοιρασμένη μας πατρίδα.

Για να τα καταφέρουμε όμως χρειαζόμαστε μια λειτουργική Βουλή και όχι μια Βουλή όμηρο προσωπικών εμμονών και κομματικών παιχνιδιών.

Κάθε ψήφος που πάει στα μικρά κόμματα είναι έμμεση πριμοδότηση του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ. Θέτουμε σε κίνδυνο το Ταμείο Ανάκαμψης.

Χρειαζόμαστε σοβαρότητα και όχι άρνηση και ανεύθυνο λαϊκισμό. Να διορθώσουμε τα λάθη του χθες, να εξασφαλίσουμε τις κατακτήσεις του σήμερα, να χτίσουμε μαζί και θα χτίσουμε την Κύπρο του αύριο».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: