Τελειώνει το σύγχρονο… Γεφύρι της Άρτας: Ανοίγει η Εθνική Πινακοθήκη για την επέτειο της Επανάστασης 1821 [photos]

Eργασίες για το στήσιμο της έκθεσης των συλλογών της Εθνικής Πινακοθήκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ/STR




Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νέο κτιριακό συγκρότημα της Εθνικής Πινακοθήκης, όπου στις 24 Μαρτίου 2021, σε μια συμβολική εκδήλωση, θα υποδεχθεί σε αίθουσα της τους ξένους ηγέτες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την Ελλάδα στην διακοσιοστή επέτειο της Επανάστασης του 1821

  • Τα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης και η απόδοσή της στο ελληνικό και το διεθνές φιλότεχνο κοινό θα πραγματοποιηθούν μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η  Εθνική Πινακοθήκη, στις 24 Μαρτίου 2021, συμβολικά θα υποδεχθεί τους ξένους ηγέτες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την χώρα μας στην διακοσιοστή επέτειο της Επανάστασης του 1821.

Ευχαριστώ όλους όσους τις τελευταίες εβδομάδες εργάζονται για την ολοκλήρωση του έργου της Εθνικής Πινακοθήκης χωρίς να υπολογίζουν χρόνο και κόπο. Τα στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, που έχουν αναλάβει το βάρος της ολοκλήρωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων, τα στελέχη της Πινακοθήκης και τους εξωτερικούς συνεργάτες τους, που ακάματα μεριμνούν για την έκθεση των συλλογών, τους αναδόχους, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ποιοι καλλιτέχνες ήταν οι πιο δημοφιλείς σε αναζητήσεις στο Google τη χρονιά που πέρασε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: