Ένα καλάθι φρεσκοκομμένα μπρόκολα το δώρο της Τζιλ Μπάιντεν στην Μισέλ Ομπάμα [photo]

File Photo H Μισέλ Ομπάμα και η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν μετά την τελετή ορκωμοσίας στον Λευκό Οίκο . EPA/Greg Nash μέσω ΚΥΠΕ




Η Michelle Obama και η Jill Biden έχουν μία πολύ φιλική σχέση.

Μάλιστα η πρώην Πρώτη Κυρία υπερασπίζεται την φίλη της δημόσια, δίνοντας απάντηση σε όσους έκριναν την επιλογή της να διατηρήσει τον τίτλο Δρ μπροστά από το όνομά της.

Η νέα Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της έστειλε ένα δώρο στη φίλη της.

Η Michelle Obama κοινοποίησε στον λογαριασμό της  Instagram  το δώρο που παρέλαβε από την Jill Biden. «Είμαι ευγνώμων για αυτό το όμορφο πακέτο από την υπέροχη @FLOTUS, Αυτά τα φρέσκα λαχανικά από τον κήπο του Λευκού Οίκου  ήταν μια φανταστική -και νόστιμη- έκπληξη», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Το δώρο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Michelle Obama καθώς η Jill Biden γνωρίζει ότι η πρώτη είχε κάνει σκληρή δουλειά για να διατηρήσει τον κήπο του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Πρώτη Κυρία.

Η αφοσίωσή της ήταν μέρος των υγιεινών συνηθειών που είχε ως παιδί ενώ το 2011 κυκλοφόρησε και ένα βιβλίο σχετικά με τον κήπο που είχε τον τίτλο: «American Grown: The Story of the White House Kitchen Garden and Gardens Across America».

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

«Star Wars» γραμματόσημα από τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: