Κανονικά εξυπηρετούνται όλα τα δάνεια του που βρίσκονται στην λίστα Γιωρκάτζη αναφέρει ο Όμιλος Τζιοβάννη

FILE PHOTO: Πολίτες περιμένουν στην ουρά έξω από υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Σε σημερινή ανακοίνωση, ο Όμιλος Τζιοβάνη αναφέρει ότι «στόχο έχει τη συνέχιση της τήρησης των δανειακών του υποχρεώσεων με πλήρη συνέπεια» και προσθέτει πως «σε καμία περίπτωση δεν έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης».

«Η λίστα ως έχει στηρίζεται σε στοιχεία τα οποία όχι μόνο δεν ισχύουν αλλά αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από το πραγματικό ζητούμενο το οποίο θα έπρεπε να είναι η πιθανή προνομιακή μεταχείριση πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων ή και πιθανές διαγραφές», προσθέτει.

Αναλυτικά, ο Όμιλος Τζιοβάνη αναφέρει ότι όσον αφορά την Τράπεζα Κύπρου, διατηρεί τρία δάνεια της τάξης των €4 εκ. σήμερα τα οποία αποπληρώνονται κανονικά χωρίς οποιεσδήποτε καθυστερήσεις, ενώ στην Ελληνική Τράπεζα «διατηρούσε δανεισμό ο οποίος αποπληρώθηκε πλήρως τον Σεπτέμβριο του 2020».

Ο Όμιλος αναφέρει επίσης ότι εξυπηρετεί δανεισμό της εταιρείας NAPΑLAND ESTATES LIMITED η οποία αποτελεί κοινοπραξία με άλλο κατασκευαστή και προσθέτει πως «ο δανεισμός αυτός διατηρείται με εταιρεία εξαγοράς πιστωτικών διευκολύνσεων, μετά από την πώληση του εν λόγω δανεισμού από την Τράπεζα Κύπρου».

Ο Όμιλος Τζιοβάνη αναφέρει ότι έχει αναλάβει με γραπτή συμφωνία την αποπληρωμή του δανεισμού που του αναλογεί, της τάξεως των €1.6 εκ.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Το υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την ομόφωνη απόφαση από το Σ.Α. του ΟΗΕ για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: