336 θάνατοι στη Γερμανία: Κατά 12.690 αυξήθηκαν τα κρούσματα το προηγούμενο 24ωρο

Οι Γερμανοί εόρτασαν τον ερχομό του νέου έτους με μεγάλη προσοχή λόγω της πανδημίας. Το στιγμιότυπο είναι από το Βερολίνο. EPA, CLEMENS BILAN




Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 12.690 το προηγούμενο 24ωρο, ανακοίνωσε σήμερα το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI).

Επιπλέον 336 θάνατοι λόγω covid-19 καταγράφηκαν το ίδιο διάστημα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη Γερμανία από την αρχή της πανδημίας σε 33.960.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 11.091 κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ 700 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν.

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα ανέρχεται σε 126.507 νεκρούς επί συνόλου 1.437.185 μολύνσεων, κατά τα επίσημα δεδομένα.

Το υπουργείο Υγείας έχει τονίσει ότι ο πραγματικοί αριθμοί κρουσμάτων και θανάτων μάλλον είναι πολύ υψηλότεροι από τον επίσημο απολογισμό.

Νωρίτερα χθες, ο Μεξικανός υπουργός Εξωτερικών Μαρσέλο Εμπράρ τόνισε με tweet του ότι συνομίλησε με τον Κινέζο ομόλογό του Γουάνγκ Γι και αποφάσισαν να εμβαθύνουν τις στρατηγικές σχέσεις των δύο χωρών στην καταπολέμηση της πανδημίας. Δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βερολίνο, Germany – Μεξικό, Mexico

Απίστευτο ρεκόρ από το Ισραήλ: Μέσα σε 12 μέρες, το 10% του πληθυσμού, έχει ήδη εμβολιαστεί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: