Στη Γερμανία τις τελευταίες 24 ώρες: 409 οι θάνατοι, 22.771 τα νέα κρούσματα από τον κορωναϊό

Κεριά και λουλούδια τοποθετήθηκαν στο χώρο όπου πριν τέσσερα χρόνια σημειώθηκε τρομοκρατική ενέργεια. Το στιγμιότυπο είναι από την πλατεία Breitscheidplatz στο Βερολίνο. 19 Δεκεμβρίου 2020. EPA, HAYOUNG JEON




Σε 22.771 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν το 24ωρο που πέρασε στη Γερμανία, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI).

Με αυτά ανήλθε σε 1.494.009 ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού που έχουν καταγραφεί στη χώρα από τότε που ξέσπασε η πανδημία της COVID-19, σύμφωνα με το RKI.

Οι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 που καταγράφηκαν το 24ωρο που πέρασε ανέρχονται σε 409 και με αυτούς ο συνολικός αριθμός τους στη Γερμανία ανήλθε σε 26.049, σύμφωνα με τα στοιχεία του RKI.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Η ολλανδική κυβέρνηση ανέστειλε όλες τις επιβατικές πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι την 1η Ιανουαρίου μετά τον εντοπισμό στην Ολλανδία ενός κρούσματος μόλυνσης από μια μετάλλαξη του νέου κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ολλανδικό υπουργείο Υγείας «συνιστά να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο οποιαδήποτε εισαγωγή αυτής της μετάλλαξης του ιού από το Ηνωμένο Βασίλειο περιορίζοντας και / ή ελέγχοντας την κίνηση επιβατών από το Ηνωμένο Βασίλειο».

Πληροφορίες από Reuters-AFP μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βερολίνο, Germany – Άμστερνταμ, Netherlands

Η απαγωγή των Χριστουγέννων στο Ηνωμένο Βασίλειο: Ο νέος κορωναϊός έκλεισε μέρος της χώρας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: