Με οικογενειακή φωτο κάρτα ευχών του πρίγκηπα Ουίλιαμ και της Κέιτ στο βρετανικό ΕΣΥ

File photo: Φωτογραφία από τον περασμένο Σεπτέμβριο της οικογένειας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντεντον, με τον σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο στους κήπους του Κένσινγκτον Πάλας. EPA/KENSINGTON PALACE HANDOUT NOT FOR USE AFTER 31 DECEMBER, 2020, WITHOUT PRIOR PERMISSION FROM KENSINGTON PALACE. MANDATORY CREDIT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Η ευχετήρια χριστουγεννιάτικη κάρτα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ φιλοξενεί μια φωτογραφία του ζευγαριού μαζί με τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκηπα Λούις.

Η φωτο έγινε γνωστη από “διαρροή” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν την έχει δημοσιοποιήσει επισήμως.

Η οικογένεια με φωτογραφίζεται μπροστά στο τζάκι με κατάλληλο χειμερινό ντύσιμο με τον μεγαλύτερο γιο, τον επτάχρονο Τζορτζ, να κάθεται δίπλα στον πατέρα του πρίγκηπα Ουίλιαμ.

Η πεντάχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ κάθεται στα γόνατα της μητέρας της Κέιτ Μίντλετον, φορώντας ένα πουλοβεράκι Ralph Lauren, το οποίο – όπως γράφει η Daily Mail – ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες απ’ την δημοσιοποίηση της φωτο.

Τέλος, το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο 2χρονος Λούις, ποζάρει ανάμεσα στους δυο γονείς τους.

Η οικογενειακή φωτογραφία ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την σελίδα  Royalty 101.

Η κάρτα απευθύνεται “σε όλο το υπέροχο προσωπικό του ΕΣΥ” με το μήνυμα: “Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά”.

Στο εσωτερικό της κάρτας υπάρχει μια χειρόγραφη σημείωση από τον Ουίλιαμ, σύμφωνα με το περιοδικό  Hello.

Αναφέρει: ‘Οσες φορές και να σας ευχαριστήσουμε δεν είναι αρκετές για την αφοσίωση και τις θυσίες που κάνατε αυτή τη χρονιά. Θα είμαστε για πάντοτε ευγνώμονες”.

Με πληροφορίες από Daily Mail, HELLO

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Τον Ιντιάνα Τζόουνς για 5η και τελευταία φορά θα υποδυθεί ο Χάρισον Φορντ [theme song]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: