702 οι θάνατοι στη Γερμανία από τον Covid: Σε 31.300 ανέρχονται τα νέα κρούσματα, σε 24 ώρες

FILE PHOTO: Το Βερολίνο το βράδυ. Τα φώτα στις πολυκατοικίες είναι αναμμένα, οι άνθρωποι μενουν στα σπίτια τους. EPA, FILIP SINGER




Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη Γερμανία ανήλθε σε 31.300 το 24ωρο που πέρασε, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI).

Με τα νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν ανήλθε σε 1.471.238 ο συνολικός αριθμός των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό στη χώρα, σύμφωνα με το RKI.

Ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της COVID-19 αυξήθηκε κατά 702 στη Γερμανία το προηγούμενο 24ωρο και ανέρχεται πλέον σε συνολικά 25.640 στη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το RKI.

— Η Νότια Κορέα κατέγραψε σήμερα 1.053 κρούσματα του SARS-CoV-2, ανακοίνωσε σήμερα η κορεατική Υπηρεσία Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KDCA).

Ο αριθμός των περιπτώσεων μόλυνσης που εντοπίστηκαν παρέμεινε πάνω από τις 1.000 για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, για πρώτη φορά μετά την έναρξη της πανδημίας.

  • Οι αρχές της Κίνας θα εμβολιάσουν εργαζομένους σε βασικούς τομείς την περίοδο του χειμώνα και της άνοιξης

Η Κίνα θα έχει στόχο τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 όλων των εργαζομένων σε βασικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων αυτών που απασχολούνται στη βιομηχανία της αλυσίδας ψύξης, στα τελωνεία, τις υπηρεσίες υγείας, τις αγορές και τα δημόσια μέσα μεταφοράς κατά τη διάρκεια της περιόδου του χειμώνα και της άνοιξης, δήλωσε σήμερα σε ενημέρωση των δημοσιογράφων υγειονομικός αξιωματούχος.

Η Κίνα θα χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού για να δημιουργήσει μια “ομαδική ασπίδα” κατά του νέου κορονοϊού, η οποία θα προσφέρει ενεργή ανοσία στο κοινό, σημείωσε ο Ζενγκ Γισίν, αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Κίνας και διευθυντής της ομάδας εργασίας που είναι υπεύθυνη για την έρευνα και την ανάπτυξη εμβολίου.

Πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βερολίνο, Germany – Πεκίνο, China – Σεούλ, Korea Republic

Στην Ινδία ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια τα κρούσματα: Στην Κίνα άρχισαν τους εμβολιασμούς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: