Πρώτες δηλώσεις Μπάιντεν: Κρατήστε την πίστη σας, θα νικήσουμε

File photo: Ο δημοκρατικός Joe Biden σε ομιλία του. EPA, TRACIE VAN AUKEN




«Οι εκλογές δεν θα τελειώσουν έως ότου καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος. Νιώθουμε καλά για το σημείο που βρισκόμαστε τώρα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν και ενώ η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται σε θρίλερ.

 

«Κρατήστε την πίστη σας, θα νικήσουμε», πρόσθεσε.

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών εκτίμησε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών ίσως δεν θα ξεκαθαρίσουν έως το πρωί της Τετάρτης (απόγευμα Πέμπτης ώρα Ελλάδας) και δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Ουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ εκτίμησε ότι «είμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε αυτές τις εκλογές» και ότι «αισθανόμαστε καλά για το πού βρισκόμαστε» αλλά αναγνώρισε πως «δεν περιμέναμε ότι θα χρειαζόταν τόσο πολύς χρόνος», καθώς το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό «το πρωί της Τετάρτης (σ.σ. το απόγευμα της Πέμπτης ώρα Ελλάδας), αν όχι αργότερα».

 

«Πρέπει να φανούμε υπομονετικοί», ωσότου καταμετρηθούν «όλες οι ψήφοι», πρόσθεσε, εκτιμώντας πως αναμένει νίκη στην Πενσιλβάνια», παρότι ο Τραμπ με βάση τα ως τώρα δεδομένα προηγείται με διαφορά.

«Συνεχίστε να το πιστεύετε, παιδιά, θα νικήσουμε», ολοκλήρωσε τη σύντομη παρέμβαση του ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, εκφράζοντας «αισιοδοξία». Την ίδια φράση, «συνεχίστε να πιστεύετε», επανέλαβε αμέσως μετά μέσω Twitter.

-Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΑΜΕΡΙΚΗ

Ο αριθμός των εκλεκτόρων που εξασφαλίζουν Τραμπ – Μπάιντεν μέχρι τις 06:30 ώρα Ελλάδας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: