Τελικά το είπε και το έκανε: Ο Ντόναλντ Τραμπ πήγε στο Όβαλ Όφις παρά το γεγονός ότι έχει τον ιό… (video)

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέρχεται του νοσοκομείου Walter Reed National Military Medical Center, στη Μπεθέσντα του Μέριλαντ. EPA, Chris Kleponis / POOL




Ο Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε στο Όβαλ Όφις την Τετάρτη, αμέσως μετά την ενημέρωση ενός εκ των ιατρών που έχει αναλάβει τη θεραπεία του, ο οποίος δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι «χωρίς συμπτώματα» για περισσότερες από 24 ώρες.

Ο κ. Τραμπ, ο οποίος είχε επιστρέψει στον Λευκό Οίκο από το Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο του Γουόλτερ Ριντ μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, ενημερώθηκε στο γραφείο του για τον τυφώνα Δέλτα, δήλωσε ένας βοηθός του στους δημοσιογράφους.

Το δίκτυο NBC News, επικαλούμενο έναν ανώτερο αξιωματούχο της κυβέρνησης, ανέφερε ότι ο Προσωπάρχης Mark Meadows και ο βοηθός του κ. Τραμπ για τα κοινωνικά δίκτυα Dan Scavino ήταν παρόντες στο Όβαλ Όφις με τον πρόεδρο κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο γιατρός του Λευκού Οίκου Dr. Sean Conley δήλωσε ότι ο κ. Τραμπ είναι «χωρίς συμπτώματα» για περισσότερες από 24 ώρες και «χωρίς πυρετό για περισσότερες από 4 ημέρες».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: