Νέο “θαύμα”: Ο γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι ο Πρόεδρος δεν είναι πλέον μεταδοτικός

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ομιλεί σε Αφροαμερικανούς στην Ατλάντα. EPA, TAMI CHAPPELL




Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πλέον μεταδοτικός, δήλωσε χθες ο γιατρός του Σον Κόνλεϊ, εννέα μέρες μετά τη θετική διάγνωση του προέδρου των ΗΠΑ με Covid-19.

«Απόψε, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι εκτός από το γεγονός ότι ο πρόεδρος πληροί όλα τα κριτήρια των CDC για ένα ασφαλές τέλος της απομόνωσης, με σημερινά αναγνωρισμένα πρότυπα, δεν θεωρείται πλέον επικίνδυνο να μεταδώσει (τον ιό) σε άλλα άτομα», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο Κόνλεϊ.

Τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (CDC) είναι η βασική ομοσπονδιακή υπηρεσία των ΗΠΑ για τη δημόσια υγεία.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πρόσφατα νοσηλεύτηκε μετά τη λοίμωξή του από κορονοϊό, θα πραγματοποιήσει δύο επιπλέον προεκλογικές συγκεντρώσεις την προσεχή εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο Τραμπ θα μιλήσει κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων στο Τζόουνσταουν, στην Πενσυλβάνια και στο Ντι Μόιν, στην Άιοβα την Τετάρτη, αναφέρει η προεκλογική του ομάδα σε ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 την περασμένη εβδομάδα, θα μιλήσει απόψε σε εκατοντάδες οπαδούς του στον Λευκό Οίκο, με την ελπίδα να επανεκκινήσει την εκστρατεία του, η οποία αναστατώθηκε από την είδηση της λοίμωξής του.

Πληροφορίες από Reuters-AFP μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, United States

Αρνητικός ο Μπάιντεν στον κορωναϊο: Έκανε τεστ πριν φύγει για Πενσυλβάνια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: