Στα 214 τα θύματα από τον κορωναϊό: Κατέληξε γυναίκα στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

File Photo: Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ ήδη 24 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ η διάμεση ηλικία τους είναι 63 ετών. Photo via @amna_news




Ακόμη ένα θύμα του κορωναϊού καταγράφηκε σήμερα στη χώρα μας καθώς μία ασθενής που νοσηλευόταν στην Πτολεμαΐδα κατέληξε.

Συγκεκριμένα κι όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του ethnos.gr πρόκειται για μια 89χρονη γυναίκα η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και διακομίσθηκε την Κυριακή από το νοσοκομείο Καστοριάς στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

Πλέον ο συνολικός αριθμός των θανάτων σε όλξη την επικράτεια έχει ανέλθει πλέον σε 214.

Υπενθυμίζεται πως ο ΕΟΔΥ -ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ανακοίνωσε χθες 126 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.749, εκ των οποίων το 55.0% αφορά άνδρες. 1.473 (25.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2795 (48.6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 24 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 63 ετών. Πρόκειται για 6 (25,0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 58,3% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 129 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από ethnos.gr και άλλες πηγές
Αθήνα, Ελλάδα

Σεμνό γάμο με… 1.500 καλεσμένους ήταν έτοιμοι να διοργανώσουν στην Κρήτη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: