Ακόμη και με πατερίτσες, η Μαντόνα πήγε στη διαδήλωση για τον Φλόιντ στο Λονδίνο [videos]

File photo: Μαχητική εμφανίστηκε η “τραυματίας” Μαντόνα στην διαδήλωση του Λονδίνου. EPA/PETER FOLEY *** Local Caption *** 50786040




Πολλοί διαδηλωτές απ’ αυτούς που συγκεντρώθηκαν χθες Σάββατο στο κέντρο του Λονδίνου για να συμμετέχουν στην διαδήλωση με σύνθημα “οι ζωές των μαύρων μετράνε”, εξεπλάγησαν όταν είδαν να βρίσκονται δίπλα στην σούπερ σταρ της ποπ, την Μαντόνα.

Η τραγουδίστρια συμμετείχε στην διαδήλωση – συμπαράσταση το κίνημα κατά του ρατσισμού που έχει φουντώσει στις ΗΠΑ, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό της στο γόνατο – κάτι που της επέβαλε να πάρει μέρος στην συγκέντρωση και πορεία, με πατερίτσες.

Αμέσως φωτογραφίες και βίντεο της Μαντόνα στη διαδήλωση πλημμύρισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα απ’ αυτά να την δείχνει να φωνάζει το σύνθημα “μη δικαιοσύνη, μη ειρήνη”, ενώ σε ένα άλλο φαίνεται να συνομιλεί με μετέχοντες στη διαδήλωση. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, άφησε μια θαυμάστρια να την φιλήσει παρά τις απαγορεύσεις λόγω της πανδημίας το κορωναΪού, λέγοντας: “Εχω τα αντισώματα, μην ανησυχείς”.

Προσφάτως η Μαντόνα είναι αποκαλύψει ότι αρρώστησε από Covid-19 έστω και ήπια, όταν βρισκόταν τον περασμένο Φεβρουάριο για συναυλία στο Παρίσι.

 

Παρόμοιες συγκεντρώσεις σαν κι αυτήν του Λονδίνου πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου παρά τις κυβερνητικές προειδοποιήσεις λόγω της επιδημίας του κορωναϊού.

Με πληροφορίες από The Independent

Born in the USA: Ο Μπρους Σπρίνγκστιν κατά Τραμπ και για κορωναϊό και για αστυνομική βία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: