33 θάνατοι στη Γερμανία και 583 νέα κρούσματα από τον κορωναϊό σε 24 ώρες, ανακοίνωσε το Ρόμπερτ Κοχ

FILE PHOTO: Με μάσκα στο πρόσωπο Γερμανίδα κοιτάζει βιτρίνα καταστήματος στο κέντρο του Βερολίνου στο πλαίσιο των αποφάσεων για το σταδιακό άνοιγμα καταστημάτων. EPA, FILIP SINGER




Ακόμη 33 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19 στη Γερμανία τις προηγούμενες 24 ώρες, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας να φθάνει έτσι τα 7.914 στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία.

Το ίδιο διάστημα εντοπίστηκαν 583 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί να φθάνει τους 174.355, δείχνουν τα στοιχεία που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Οι αριθμοί τόσο των θανάτων, όσο και των κρουσμάτων μειώθηκαν πάντως αρκετά σε σύγκριση με αυτούς που καταγράφονταν μία ημέρα νωρίτερα (57 και 620, αντίστοιχα).

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Ο Γερμανός υπουργός των Οικονομικών Όλαφ Σολτς επεξεργάζεται ένα πακέτο βοήθειας οικονομικής αξίας 57 δισεκατομμυρίων ευρώ (61,65 δισεκατομμυρίων δολαρίων) για να βοηθήσει τους δήμους να αντιμετωπίσουν τη δραστική μείωση των δημοτικών τελών, η οποία προκλήθηκε από την κρίση του κορονοϊού, σύμφωνα με ένα έγγραφο του υπουργείου των Οικονομικών.

Το πακέτο αυτό, θα βοηθήσει τις πόλεις να σταθεροποιήσουν τα δημόσια οικονομικά τους, αλλά και να συμπεριλάβουν επιπρόσθετη οικονομική βοήθεια για τους δήμους που έχουν συσσωρεύσει μεγάλα χρέη, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο που έχει το Reuters.

Πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βερολίνο, Germany

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Προαιρετικός ο εμβολιασμός κατά του κορωναϊού λέει η γερμανική Καγκελαρία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: