Πάω να ταΐσω τις κότες… – Ευτράπελα στη Λάρισα κατά την πρώτη μέρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Αστυνομικοί σε όλη την επικράτεια περιπολούσαν για την εφαρμογή των μέτρων κυκλοφορίας. Ωστόσο, στη Λάρισα ακούστηκαν και… πρωτότυπες – παράδοξες αναφορές για να κυκλοφορήσουν πολίτες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Αρκετά παράδοξα καταγράφηκαν χτες κατά την πρώτη ημέρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ανά την επικράτεια στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του κορωναϊού.

Μεταξύ αυτών και το… παράδοξο επεισόδιο στη Λάρισα. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του onlarissa.gr στην Αγιά σημειώθηκαν ευτράπελα στην απαγόρευση.

Μάλιστα ο εν λόγω ιστότοπος αναφέρει ρεπορτάζ με χαρακτηριστικές περιπτώσεις που κατέγραψε η εφημερίδα “Ελευθερία”. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει η περίπτωση όπου πολίτης βλέποντας πως δεν υπάρχει σχετική αιτιολογία στο έντυπο μετακίνησης συμπλήρωσε μόνος του «Πηγαίνω να ταΐσω τις κότες στο κτήμα», ή κτηνοτρόφος δεν ήξερε ότι θα μπορού­σε να χρησιμοποιήσει το έντυπο εργοδότη και χρησιμοποίησε το έντυπο μετακίνησή συμπληρώνοντας και αυτός από κάτω «Πηγαίνω στα κατσίκια!».

Σύμφωνα με πληροφορίες από onlarissa.gr και “Ελευθερία”

Στείλαμε πάνω από ένα εκατ. sms αλλά 4 στα 10 ήταν λάθος: Συμμόρφωση δείχνουν τα μόλις 33 πρόστιμα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: